Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Automaattinen mobiilipukkinosturisovellus

Uudenlaista vapautta

Mobiilipukkinosturit (RTG) ovat suosituin valinta konttien pinoamiseen terminaaleissa ympäri maailman erityisesti silloin, kun hyvä pinoamiskapasiteetti ja käsiteltävyys ovat tärkeimpiä vaatimuksia. Tarvittava automatisoinnin aste riippuu käyttötarkoituksesta. Kalmar antaa vapauden valita juuri omaan käyttöönne sopivan yhdistelmän täysin manuaalisesti ohjattavasta kalustosta puoli- tai täysautomaattiseen. Kalmarin mobiilipukkinosturit ovat markkinoiden tehokkaimpia sekä suorituskyvyllä että energiankulutuksella mitattuna. Valikoimaamme kuuluu perinteisiä polttoainekäyttöisiä koneita, hybridi- ja sähkömalleja sekä Kalmar-terminaalitraktorit horisontaalisiin kuljetuksiin.

Turvallisuus etusijalla

Mobiilipukkinostureissa yhdistyvät hyvä pinoamistiheys ja loistava käsiteltävyys. Siksi ne sopivat hyvin sekä keskikokoisiin että suuriin terminaaleihin. Mobiilipukkinosturit ovat joustavia, koska ne voivat vaihtaa pinoa, ja Kalmar AutoRTG -sivukehikot tekevät siitä entistä turvallisempaa. Turvallisuus on kaikkien automaatioratkaisujemme ensimmäinen lähtökohta. Moderni teknologia mahdollistaa myös korkean automaation tason saavuttamisen täysin langattomasti.

Kalmarin Kalmar One -automaatiojärjestelmä mahdollistaa mobiilipukkinosturien automaattisen hallinnan ja reitityksen.
Ohjausjärjestelmä ohjaa nosturin seuraavaan nostopaikkaan joko puoliautomaattisesti siten, että kuljettaja syöttää komennot manuaalisesti, tai täysin automaattisesti, jos järjestelmä on integroitu terminaalin toiminnanohjausjärjestelmään. Turvallisuutta voidaan parantaa entisestään trukin noston estojärjestelmällä (joka estää lukitun kontin nostamisen vahingossa) ja konttipinojen profiloinnilla (joka estää konttien tahattoman pudottamisen pinosta).

Patrick Brisbane, Australia

Automaatio on avainasemassa oleva kilpailuetu Patrickin konttiterminaalille Brisbanen satamassa Australiassa.

Lue lisää

HHLA, CTB, Saksa

Hampurin suurin ja vanhin konttiterminaali säilyttää johtoasemansa kaksinkertaistamalla kapasiteettinsa pinta-alan pysyessä samana.

Lue lisää

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.

Lue lisää