Ota yhteyttä

Kalmarin intermodaalikuljetusten terminaaliratkaisut.

Oletko menestyksen tiellä?

Kalmar auttaa sinua löytämään optimaalisen ratkaisun intermodaalisiin toimintoihisi ja maksimoimaan kapasiteetin ja volyymin sekä kehittämään lastinkäsittelyä entistä älykkäämmäksi ja ympäristöystävällisemmäksi.  Tarjoamme luotettavan ja avoimen automaatioalustan, laajimman täyssähköisten koneiden valikoiman ja kaikki tarvitsemasi tukipalvelut ­– missä ja milloin tahansa.

Oikea tie älykkääseen lastinkäsittelyyn.

 

  • Kalmarin automaatioalustan avoimien rajapintojen avulla voit rakentaa kattavan automaatiojärjestelmän, jonka voi integroida saumattomasti omaan TOS-järjestelmääsi. Kalmar auttaa rakentamaan automaatioalustan, joka mukautuu liiketoimintasi kasvun mukaan – kauko-ohjatusta aina täysin automatisoituun käyttöön.

  • Terminaalitilan maksimoimiseksi Kalmar Terminal Design Services arvioi nykyisen terminaalisuunnittelusi ja auttaa selvittämään, miten voit optimoida sen niin, että pystyt lisäämään kapasiteettia ja volyymiä.

 

Oikea tie ympäristöystävällisempään lastinkäsittelyyn.

 

  • Kalmar tarjoaa laajan valikoiman sähkökäyttöisiä koneita, jotka eivät tuota päästöjä, ylittävät nykyiset päästövaatimukset ja vähentävät samalla oleellisesti polttoainekulujasi. Valikoimaan kuuluvat RMG:t, RTG:t, AGV:t, kuljetus- ja konttilukit, terminaalitraktorit ja kurottajat.
  • Voit valita myös dieselkäyttöisiä koneita, kuten konttikurottajia, nostureita ja horisontaalista kuljetuskalustoa, joiden ympäristöystävällisellä teknologialla voidaan vähentää polttoaineenkulutusta jopa 40 % perinteisellä käyttövoimalla varustettuihin koneisiin verrattuna.
  • Lisäksi saatavilla on laaja valikoima ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joiden avulla voit vähentää päästöjä koko liiketoiminnassasi, automatisoida prosessejasi ja optimoida kaikki toimintosi uusimman teknologian avulla.

 

Oikea tie toimintojen optimointiin.

 

  • Kalmar SmartPort on sarja prosessiautomaatiomoduuleja ja digitaalisia palveluja, joiden avulla terminaalissa voidaan siirtää kontteja tehokkaammin automaattisen seurannan, reitityksen ja hallinnan avulla. Auttaa optimoimaan tuottavuuden, turvallisuuden ja käyttöasteet ja varmistaa, ettet enää koskaan kadota yhtään konttia.
  • Kalmar Insight kokoaa tiedot kaikesta kalustostasi, myös muiden valmistajien valmistamista laitteista.  Useista lähteistä koottujen tietojen avulla saat helposti yleisnäkymän kalustosi toiminnasta. Reaaliaikaiset tiedot auttavat välittömästi parantamaan kokonaistoimintaasi.
  • Kalmar Lifetime Services tarjoaa täyden valikoiman palveluja, jotka auttavat päivittäisen toimintasi suunnittelussa, ylläpidossa ja parantamisessa ja takaavat kalustosi ja käyttöjärjestelmiesi parhaan käytettävyyden.