This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar SmartPort -automaatio

Kalmar SmartPort -ratkaisut parantavat tehokkuutta prosessiautomaatiolla, joka auttaa pienentämään käyttökustannuksia sekä parantamaan turvallisuutta ja kaluston käyttövalmiutta. Automatisoinnilla toiminnoista saadaan yhtenäisiä, ennustettavia ja luotettavia. Kalmar on edelläkävijä satamien automatisoinnissa. Runsaaseen ratkaisuvalikoimaamme kuuluu muun muassa prosessiautomaatiojärjestelmiä sekä automaattisia kontinkäsittelyjärjestelmiä.

Oikea valinta minkätyyppiselle terminaalille tahansa 

Kalmar SmartPort on varma valinta. Integroidut prosessiautomaatioratkaisumme täyttävät kaikkien terminaalityyppien vaatimukset. Oletpa käynnistämässä toimintaa tyhjästä ns. greenfield-terminaalissa tai automatisoimassa olemassa olevaa ns. brownfield-terminaalia, voit luottaa SmartPort-ratkaisuun.

Kalmarin prosessiautomaatiosovellukset tallentavat tiedot aina heti, kun se on mahdollista ja toimittavat tiedot oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tiedonkulun optimoinnilla vältytään tietojen syöttämiseltä käsin, mikä auttaa ehkäisemään virheet. Jokaisella siirrolla säästetyt sekunnit kertautuvat ja johtavat vuositasolla merkittäviin säästöihin. Investoinnin takaisinmaksuaika voi olla jopa alle vuoden.

Prosessiautomaatiosovellukset pystyvät parantamaan tehokkuutta terminaaleissa, joissa käytetään sekä manuaalisia että automaattisia toimintoja. Valitsemalla Kalmarin valitset alan luotetuimman innovoijan. Toimme ensimmäisenä markkinoille automaattisen konttinosturin (Europe Combined Terminal, Rotterdam, Hollanti 1991), automaattisen konttilukin (Patrick Terminal, Brisbane, Australia 2005) ja automaattiset mobiilipukkinosturit (Oslon satama 2014).

Kalmar SmartPort on joustava ratkaisu, joka antaa sinun valita yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut.

Kalmar SmartTrucks 

Järjestelmä, joka tunnistaa rekat ja seuraa niiden liikkumista konttikentällä. Se parantaa turvallisuutta sekä helpottaa ja tehostaa työnkulkua.

Kalmar SmartQuay

Järjestelmä, joka parantaa laivatoimintojen turvallisuutta ja tehokkuutta tunnistamalla ja rekisteröimällä jokaisen kontin lastauksen tai purkamisen yhteydessä.

Kalmar SmartLane 

Järjestelmä, joka rekisteröi kontit terminaalin portin kohdalla, mikä lyhentää rekkojen viipymisaikaa terminaalissa.

Kalmar SmartFleet

Järjestelmä, joka valvoo kalustoasi etäyhteyden välityksellä. Näin voit parantaa laitteiden käyttövalmiutta ja varmistaa, että ne toimivat joka hetki parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Kalmar SmartLift

Järjestelmä, joka parantaa mobiilipukkinostureiden käyttäjien ja koko järjestelmän tehokkuutta automatisoimalla konttien luovutuksen nosturista toiselle nosturille, terminaalitraktorille tai trukille.

Kalmar SmartStack

Järjestelmä, jonka reaaliaikaisien inventaarioraporttien ja hallintaominaisuuksien ansiosta konttien etsimiseen ei tarvitse enää hukata aikaa.

Kalmar SmartPath

Järjestelmä, joka parantaa laitteiden käyttöastetta paikkasidonnaisella tilauksien kohdistuksella. Näin varmistetaan, että kaikki työt tehdään oikeilla laitteilla.

Kalmar SmartRail

Automaattinen ohjausjärjestelmä, joka parantaa turvallisuutta, mobiilipukkinosturin liikkumista ja kuljettajan suorituskykyä.