This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar SmartLift

Säästä aikaa, vähennä inhimillisiä virheitä ja paranna terminaalin tuottavuutta

Kalmar SmartLift -prosessiautomaatiosovellus mahdollistaa töiden kohdistamisen ja automaattisen konttien luovuttamisen kontinkäsittelylaitteiden ja trukkien välillä.

Paranna käyttäjien tuottavuutta ja terminaalin tehokkuutta

SmartLiftin työnkohdistusominaisuus nopeuttaa toimintaa, sillä se tunnistaa automaattisesti kullekin käyttäjälle parhaiten sopivat työtehtävät. Se näyttää lähinnä olevan eli kyseiselle laitteelle parhaiten sopivan työtehtävän RFID-tunnistesirujen ja laitteiden sijaintitiedon perusteella. Käyttäjän ei siis tarvitse enää käyttää aikaa työluettelon selaamiseen käsin.

Automaattinen luovutustoiminto on saatavana lisävarusteena. Se tunnistaa sekä työn että trukin, jolle kyseinen laite syöttää tavaraa. Telemetrian, paikannustietojen ja RFID-teknologian ansiosta käyttäjän ei tarvitse ollenkaan käyttää järjestelmää käsin. Kun tietoja ei syötetä manuaalisesti, inhimillisien virheiden riski poistuu ja tehokkuus paranee.

Lisäosana saatava trukin noston estojärjestelmä parantaa turvallisuutta estämällä noston aloittamisen vahingossa silloin, kun konttilukko on lukittuna tai jumissa.

SmartLift säästää kallisarvoista aikaa, vähentää virheitä sekä parantaa käyttäjien turvallisuutta ja terminaalin tehokkuutta.

Ominaisuudet ja lisäosat

Hyödyt

  • Ajansäästö

  • Parempi käyttäjän tehokkuus

  • Lyhyemmät rekkojen viipymisajat

  • Vähemmän virheitä 

Lisävarusteet

  • Automaattinen töiden kohdistus

  • Automaattinen luovutus

Ominaisuudet

  • Automaattinen töiden tunnistus

  • Automaattinen töiden valinta

Teknologia

  • DGPS

  • RFID/lukijat

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

Malta Freeport

Malta Freeport Terminalsin 189 miljoonan euron investointiohjelma on saanut aikaan sen kasvavan suosion uudelleenlastauksen keskiönä Välimerellä. Satama luottaa Kalmar SmartPathin kykyyn maksimoida sen terminaalitraktorien toiminnan tehokkuus.

Lue lisää

DP World London Gateway

DP World London Gatewayn sydämestä löytyvät Kalmarin automaatioratkaisut. Yhteensä 3,5 miljoonan TEU:n vuosikapasiteetillaan se keskittyy automaatioon tarjotakseen optimaalisen tuottavuuden ja alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue lisää

DP World Brisbane

DP Worldin ja Kalmarin yhteistyö on tehnyt Brisbanen satamasta yhden maailman korkeimmista automaatioasteista omaavan laitoksen. Automaatio mahdollistaa terminaalin vuosikapasiteetin kasvun 600 000:sta 900 000:een TEU:hun sekä paremman asiakaspalvelun.

Lue lisää