This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar SmartPath

Paranna terminaalin tehokkuutta älykkäämmällä töiden kohdistuksella

Kalmar SmartPath ja siihen yhdistetty Navis Prime Route parantavat terminaalin tehokkuutta kohdistamalla työtehtävät sijainnin perusteella. Laitteille kohdistetaan aina lähimpänä oleva työtehtävä, mikä vähentää ajomatkoja ja polttoaineenkulutusta sekä nopeuttaa terminaalin toimintaa. Koska konttien käsittelyyn tarvitaan vähemmän aikaa, laitteet ovat nopeammin saatavilla suorittamaan seuraavaa työtehtävää.

Optimoitu töiden kohdistus jokaiselle laitteelle

SmartPath lähettää laitteen sijaintitiedon langattomasti terminaalin toiminnanohjausjärjestelmään (TOS), joka optimoi kullekin laitteelle jaettavat työtehtävät niiden sijainnin perusteella.

Kohdesijainnin ja laitteen ympärille määritettyjen dynaamisien maantieteellisien paikannusrajojen ylittäminen lähettää viestin, jonka perusteella terminaalin toiminnanohjausjärjestelmä tunnistaa kyseiselle laitteelle sopivan työtehtävän ja optimoi töiden jakamisen tarvittavan prosessinkulun mukaisesti.

Lisäksi on saatavana automaattinen töiden porrastusominaisuus, joka siirtyy aina seuraavaan työtehtävään ilman, että kuljettajan täytyy itse selvittää sitä.

Yksinkertaistettuna tehokkaampien työnkulkujen ansiosta on mahdollista käsitellä enemmän kontteja tuntia kohti. Koska SmartPath parantaa myös käsittelyn tarkkuutta ja nopeutta, kalustosi käyttövalmius ja tuottavuus pysyvät koko ajan parhaana mahdollisena.

 

Ominaisuudet ja lisäosat

 

Hyödyt

 • Vähemmän inhimillisiä virheitä

 • Parempi kaluston käyttövalmius

 • Vähemmän siirtoja ilman kuormaa, kun järjestelmä on yhdistetty

  Navis Prime Routeen

Lisävarusteet

 • Automaattinen töiden porrastus – trukit

 • Automaattinen töiden porrastus – konttilukit

 • Automaattinen töiden porrastus – kuljetuslukit

Ominaisuudet

 • Ajoneuvojen "paikalla"-tapahtumat

 • Automaattinen töiden lähettämisen eteneminen

 • Laitteen käyttäjän käyttöliittymä

Teknologia

 • Kalmarin ajoneuvoon asennettu suoritin

 • GPS/DGPS/LPR-paikannus

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

Malta Freeport

Malta Freeport Terminalsin 189 miljoonan euron investointiohjelma on saanut aikaan sen kasvavan suosion uudelleenlastauksen keskiönä Välimerellä. Satama luottaa Kalmar SmartPathin kykyyn maksimoida sen terminaalitraktorien toiminnan tehokkuus.

Lue lisää

DP World London Gateway

DP World London Gatewayn sydämestä löytyvät Kalmarin automaatioratkaisut. Yhteensä 3,5 miljoonan TEU:n vuosikapasiteetillaan se keskittyy automaatioon tarjotakseen optimaalisen tuottavuuden ja alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue lisää

DP World Brisbane

DP Worldin ja Kalmarin yhteistyö on tehnyt Brisbanen satamasta yhden maailman korkeimmista automaatioasteista omaavan laitoksen. Automaatio mahdollistaa terminaalin vuosikapasiteetin kasvun 600 000:sta 900 000:een TEU:hun sekä paremman asiakaspalvelun.

Lue lisää