Ota yhteyttä

Kalmar SmartRail

Mobiilipukkinostureiden automaattiohjaus parantaa turvallisuutta ja tehokkuutta

Kalmar SmartRail on mobiilipukkinostureiden automaattinen ohjausjärjestelmä, joka parantaa turvallisuutta ja käyttäjän suorituskykyä.

Automaattiohjauksen ansiosta käyttäjä pystyy keskittymään täysin nostovaunun ajamiseen sekä konttien nostamiseen ja laskemiseen.

Johtava mobiilipukkinostureiden automaattinen ohjausratkaisu

SmartRail kerää DGPS-paikannustiedot tai vaihtoehtoisesti tiedon laserjärjestelmän asemasta suhteessa kiinteisiin rakenteisiin (johdinkiskoon) sekä laitteen omien antureiden tiedot ja luo niiden perusteella virtuaalisen radan. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen paikanmäärityksen sekä nosturin ohjaamisen erittäin tarkasti.

Jos mobiilipukkinosturi poikkeaa virtuaaliradalta, ajonopeutta vähennetään 50 %. Jos poikkeama on liian suuri, nosturi pysäytetään automaattisesti. Kalmarin ratkaisussa ainoastaan yksi DGPS-antenni riittää pitämään ajotarkkuuden vaaditulla tasolla.

SmartRail on asennettu jo yli 700 kohteeseen eri puolille maailmaa. Se on markkinoiden johtava mobiilipukkinostureiden automaattiohjausjärjestelmä.

Ominaisuudet ja lisäosat

Hyödyt

  • Parempi mobiilipukkinostureiden tehokkuus

  • Pienempi konttipinojen törmäyksen vaara

  • Parempi turvallisuus

Lisävarusteet

  • Konttitarttujan automaattinen nostovaunu ja nostin

  • Konttitarttujan konttien törmäyksenesto-ominaisuus

Ominaisuudet

  • Nosturin automaattiohjaus

Teknologia

  • Kalmarin ajoneuvoon asennettu suoritin

  • DGPS

  • Mobiilipukkinosturin ohjaus logiikkayksikön välityksellä

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

Malta Freeport

Malta Freeport Terminalsin 189 miljoonan euron investointiohjelma on saanut aikaan sen kasvavan suosion uudelleenlastauksen keskiönä Välimerellä. Satama luottaa Kalmar SmartPathin kykyyn maksimoida sen terminaalitraktorien toiminnan tehokkuus.

Lue lisää

DP World London Gateway

DP World London Gatewayn sydämestä löytyvät Kalmarin automaatioratkaisut. Yhteensä 3,5 miljoonan TEU:n vuosikapasiteetillaan se keskittyy automaatioon tarjotakseen optimaalisen tuottavuuden ja alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue lisää

DP World Brisbane

DP Worldin ja Kalmarin yhteistyö on tehnyt Brisbanen satamasta yhden maailman korkeimmista automaatioasteista omaavan laitoksen. Automaatio mahdollistaa terminaalin vuosikapasiteetin kasvun 600 000:sta 900 000:een TEU:hun sekä paremman asiakaspalvelun.

Lue lisää