Ota yhteyttä

Kalmar SmartTrack

Rautatiesiirtojen tehokas synkronointi sekä tarkka konttikentän ja junien inventaario

Kalmar SmartTrack on ratapihoille tarkoitettu prosessiautomaatiosovellus.

Se tuo automaattisen konttien tunnistuksen ja luovutuksen kontinkäsittelylaitteille. Näin pystytään synkronoimaan rautatiesiirrot tehokkaasti ja saadaan tarkka konttikentän ja junan inventaario.

SmartTrack on ratapihan portinvartija

SmartTrack tunnistaa optisen merkintunnistusteknologian (OCR) avulla raidekaluston ja kontit niiden liikkuessa ratapihalla. Kontit tunnistetaan noston yhteydessä, ennen kuin ne luovutetaan terminaalitraktoreille tai asetetaan maahan.

Sovellus integroituu terminaalin toiminnanohjausjärjestelmän inventaario- ja työtietoihin, ja laitteiden käyttäjät pystyvät tarkistamaan tarvittavat siirrot graafisesta käyttöliittymästä. Lisäksi järjestelmä tukee konttitraktoreiden siirtojen koordinointia raidekaluston inventaarion, kontinkäsittelykaluston ja traktoreiden sijainnin reaaliaikaisen visualisoinnin avulla.

Kalmar SmartTrack mahdollistaa rautatiesiirtojen huolellisen ja tehokkaan synkronoinnin sekä antaa tarkat inventaariotiedot konttikentästä ja junasta.

Ominaisuudet ja lisäosat

Hyödyt

 • Vähemmän virheitä

 • Parempi käyttäjän tehokkuus

 • Lyhyemmät viipymisajat

Lisävarusteet

 • Portaalinosturin käyttäjän käyttöliittymä

 • Konttikentän valvoja

Ominaisuudet

 • Kiskoilla kulkevan pukkinosturin (RMG)

  tuulilasinäyttö (HUD); vai pitäisikö olla vain näyttö?

 • Automaattinen työn tunnistus ja valinta

 • Työluettelon optimointi

Teknologia

 • Optinen merkintunnistus (OCR)

 • RFID/DGPS-paikannustekniikka

 

 

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

Malta Freeport

Malta Freeport Terminalsin 189 miljoonan euron investointiohjelma on saanut aikaan sen kasvavan suosion uudelleenlastauksen keskiönä Välimerellä. Satama luottaa Kalmar SmartPathin kykyyn maksimoida sen terminaalitraktorien toiminnan tehokkuus.

Lue lisää

DP World London Gateway

DP World London Gatewayn sydämestä löytyvät Kalmarin automaatioratkaisut. Yhteensä 3,5 miljoonan TEU:n vuosikapasiteetillaan se keskittyy automaatioon tarjotakseen optimaalisen tuottavuuden ja alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue lisää

DP World Brisbane

DP Worldin ja Kalmarin yhteistyö on tehnyt Brisbanen satamasta yhden maailman korkeimmista automaatioasteista omaavan laitoksen. Automaatio mahdollistaa terminaalin vuosikapasiteetin kasvun 600 000:sta 900 000:een TEU:hun sekä paremman asiakaspalvelun.

Lue lisää