This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar TLS

Aivot automaation takana

Jotta pääset hyödyntämään kaikkia automaatioratkaisujen ominaisuuksia, sinun täytyy varmistaa, että automaattijärjestelmät ja terminaalin toiminnanohjausjärjestelmä (TOS) toimivat yhteistyössä ja pystyvät käsittelemään myös juuri teidän kohteessanne tavallisesti ilmenevät poikkeustilanteet. Kalmarin TLS-laitehallintajärjestelmä suorittaa automaattitoimintojen suunnittelun, reitityksen ja toteutuksen TOS-järjestelmän tilauksien perusteella.

Älykäs käyttöliittymä 

Kalmarin TLS-järjestelmä on markkinoiden monipuolisin ja laajimmin käytössä oleva laitehallintaratkaisu. Se tarjoaa yhteisen käyttöliittymän kaikille Kalmarin automaattilaitteistoille. TLS yhdistää automatisoidut laitteet, prosessiautomaatio- ja kulunvalvontaratkaisut sekä turvallisuuden ja vikojen valvontajärjestelmät. TLS on integroitu valmiiksi Navis N4- ja Kalmar-laitteisiin, mutta se tukee myös muiden valmistajien TOS-järjestelmiä ja laitteita. Näin varmistetaan hyvä tuottavuus ja suorituskyky heti käyttöönotosta alkaen.

Kalmarin TLS-laitehallintajärjestelmä suorittaa automaattitoimintojen suunnittelun, reitityksen ja toteutuksen TOS-järjestelmän tilauksien perusteella. TLS hallinnoi ja tarkkailee koko kalustoasi ja yksittäisiä laitteita parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi. TOS-järjestelmän ilmoittamien konttisiirtojen perusteella TLS aikatauluttaa ja suorittaa laitteiden siirrot niiden sijainnin ja tilan mukaisesti. Sen jälkeen TLS kohdistaa sopivimman laitteen kullekin siirrolle. Järjestelmä määrittää toimitusajan ja -järjestyksen laivan ja laiturin välisen työnkulun mukaisesti.

TLS-järjestelmään on yhdistetty Kalmarin ja Ascianon logistiikkajärjestelmien edistykselliset ominaisuudet. Se on käytössä koeteltu ja hyväksi havaittu useissa terminaaleissa eri puolilla maailmaa vuodesta 2000 alkaen. Se voidaan yhdistää kaikenlaisiin laitteisiin, kuten automaattisiin konttinostureihin, AutoShuttle-kuljetuslukkeihin, AutoStrad-konttilukkeihin, automaattisiin raideajoneuvoihin, satamanostureihin ja mobiilipukkinostureihin. TLS on ensimmäinen 3D-käyttöliittymällä varustettu järjestelmä. Se antaa paremman yleiskuvan toiminnoista ja vähentää koulutukseen tarvittavaa aikaa.