Ota yhteyttä

Automaattinen konttilukkiterminaali

Automaattisesti helppoa

Kun laituri-, pinoamis- ja maaliikennetoimintojen automatisointi onnistuu yhdellä ainoalla laitteella, automaattiterminaalin toteuttaminen voi olla yksinkertaista, matalariskistä ja toteutettavissa suhteellisen nopeasti.

Automatisoinnilla voidaan tehdä toiminnoista suoraviivaisempia ja parantaa niiden kilpailukykyä. Lisäksi sillä on positiivinen vaikutus terminaalitoimintoihin yleisesti. Muita huomattavia hyötyjä ovat laitteiden pitemmät huoltovälit sekä tapaturmaisien sairauspoissaolojen karsiutuminen käytännössä kokonaan pois. Kaistamerkintöjä tai yövalaisua ei myöskään välttämättä tarvita.

  • Kaiken kattava automatisointi 

Automatisoidussa konttilukkiterminaalissa yhdistyvät pinoamis- ja kuljetusominaisuudet.

Konttilukit soveltuvat yleensä parhaiten keskikokoisiin terminaaleihin. Kun volyymit kasvavat, tarvitaan suurempaa pinoamistiheyttä. Automaattiset konttilukit pystyvät silloinkin kuljettamaan kontit automaattiselle konttinosturille. Siksi konttilukit soveltuvat myös isompiin terminaaleihin, joissa käytetään automaattisia konttinostureita.

Siirtymä manuaalisesta automatisoituun konttilukkiterminaaliin voidaan toteuttaa ilman minkäänlaista tilapäistä kapasiteetin heikentymistä tai käsittelyaikojen pidentymistä. Voimme valmistella konttilukit tulevaisuutta varten jo valmistuksen aikana järjestämällä mahdollisuuden sekä manuaaliselle että automaattiselle käytölle. Näin yrityksesi voi automatisoida toimintoja haluamaansa tahtiin.

Automaattinen konttilukkiterminaali pohjautuu huippunykyaikaisiin ajoneuvonavigointijärjestelmiin sekä laitteiston TLS-ohjausjärjestelmään. Tämän älykkään teknologian ansiosta automaattiset konttilukit ovat monipuolisin tapa toteuttaa terminaalin automatisointi.

 

Terminaalin muuntaminen

Vaikka automatisointi onnistuu helpommin uusissa ns. greenfield-terminaaleissa, myös olemassa oleva ns. brownfield-terminaali voidaan automatisoida joko osittain tai kokonaan.

Lue lisää

Lataa

Automaattilaitteiden esite Koko: 4,4 Mt

Patrick Brisbane, Australia

Automaatio on avainasemassa oleva kilpailuetu Patrickin konttiterminaalille Brisbanen satamassa Australiassa.

Lue lisää

HHLA, CTB, Saksa

Hampurin suurin ja vanhin konttiterminaali säilyttää johtoasemansa kaksinkertaistamalla kapasiteettinsa pinta-alan pysyessä samana.

Lue lisää

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.

Lue lisää