Ota yhteyttä

Terminaalin toiminnanohjausjärjestelmä

Navis on terminaalin toiminnanohjausjärjestelmä, johon luotetaan 200 terminaalissa eri puolilla maailmaa. Se on optimaalinen suunnittelu- ja hallintaratkaisu kaikenkokoisille terminaaleille. Se parantaa konttiterminaalin toiminnan tehokkuutta ja tukee tulevaisuuden kasvua, auttaen samalla vähentämään kiinteitä kuluja ja tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman hyvää palvelua.

Kokonaisvaltainen näkemys terminaalin hallintaan 

Tehokas, mukautuva, kustannustehokas ja skaalautuva terminaalin toiminnanohjausjärjestelmä (TOS) pystyy varmistamaan terminaalin menestyksen pitkällä aikavälillä. Nopeasti muuttuvassa maailmassa terminaalioperaattorit tarvitsevat hallintajärjestelmän, joka parantaa konttiterminaalin toiminnan tehokkuutta ja tukee tulevaisuuden kasvua vähentäen samalla kiinteitä kuluja ja ylläpitämällä palvelujen asiakaslähtöisyyttä.

Mikään muu konttiterminaalin toiminnanohjausjärjestelmä ei vedä vertoja Navisin ainutlaatuisille ominaisuuksille, joilla konttien ja laitteiden siirtojen suunnittelu ja hallinta pystytään koordinoimaan ja optimoimaan monimutkaisissa toimintaympäristöissä. Konttiterminaalien toiminnanohjausjärjestelmien ja optimointimoduulien jatkuva kehitys pohjautuu kokemukseen, jonka olemme kartuttaneet sadoissa kohteissa eri puolilla maailmaa yli 24 vuoden aikana. Ratkaisumme tarjoavat terminaalioperaattoreille joustavuutta alan muutoksissa selviytymiseen.