Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kaikki ratkaisut

Materiaalinkäsittely

Mitä ikinä käsittelet, liiketoiminnan käynnissä pitäminen vaatii materiaalien luotettavaa ja nopeaa siirtoa tuotanto- tai toimitusketjun seuraavaan vaiheeseen. Tarjontamme kattaa käytännössä kaikki käyttökohteet erittäin monella teollisuudenalalla, mukaan lukien paperi- ja selluteollisuus, terästeollisuus ja tuulivoima
Jatka lukemista

Logistiikka ja jakelu

Jakelussa nopeus on kaikki kaikessa – nopeat käyttöjaksot ovat ykkösprioriteetti. Kalmarin jakelutraktorit on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen toimintaan terminaaliympäristössä perustuen vuosikymmenien kokemukseemme johtavana terminaalitraktoriratkaisujen tarjoajana.
Jatka lukemista

RoRo-terminaalit

Yli 4 500:lla tällä hetkellä käytössä olevalla koneellaan Kalmar on alan luotetuin RoRo-laitemerkki. RoRo-terminaaleille tarkoitetut ratkaisumme on suunniteltu pitämään toimintasi käynnissä, oli sää mikä hyvänsä. Tarjoamme myös räätälöityjä RoRo-ratkaisuja erityistarpeitasi varten. 
Jatka lukemista

Tärkeimmät referenssit: Wallhamn, Ruotsi | Kaikki referenssit

Konttiterminaalit

Kontinkäsittelyratkaisumme tunnustetaan kansainvälisesti alan parhaiksi niiden energiatehokkuuden, luotettavuuden ja käyttöikäkustannusten osalta. Tarjontamme kattaa kontinkäsittelysovellusten koko kirjon.
Jatka lukemista