This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin laitteet ja palvelut konttiterminaaleille

Alan parhaat ratkaisut konttiterminaaleille

Kontinkäsittelyratkaisumme tunnustetaan kansainvälisesti alan parhaiksi niiden energiatehokkuuden, luotettavuuden ja käyttöikäkustannusten osalta. Tarjontamme kattaa täyden valikoiman kontinkäsittelylaitteita: satamanosturit, kenttänosturit, kuljetus- ja konttilukit, konttikurottajat, terminaalitraktorit ja tyhjien konttien käsittelijät. Konttitarttujamme on johtava ratkaisu kaikilla markkinasegmenteillä: satamanostureissa, mobiilipukkinostureissa ja kenttänostureissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös tukea laajalla valikoimalla palveluita. Yli 1 500 huoltohenkilöämme 100 maassa takaavat sen, että apuamme on aina tarjolla.

Freeport, Grand Bahama

Grand Bahamalla sijaitseva Freeport joutui luonnonmullistuksen uhriksi tornadon tehdessä tuhoa alueella vuonna 2010. Yksi maailman sadasta suurimmasta konttiterminaalista koki vakavia vaurioita. Kalmar kutsuttiin apuun palauttamaan satama toimintaan.
Jatka lukemista

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.
Jatka lukemista

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.
Jatka lukemista

Evyapport, Turkki

Kalmar toimitti kaksi satamanosturia Turkin suurimpaan satamaan, Evyapportiin. Toimitus oli osa merkittävää laajennusprojektia, jonka tarkoitus oli kasvattaa sataman konttienkäsittelykapasiteettia. Nostureiden avulla sataman vuotuinen käsittelykapasiteetti nousi 400 000:sta 750 000:een TEU-yksikköön.
Jatka lukemista

SSA Marine, Long Beach, Yhdysvallat

Täysi valikoima SmartPort-prosessiautomaatioratkaisuja auttaa alentamaan kustannuksia, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta tässä edistyneessä pohjoisamerikkalaisessa terminaalissa.
Jatka lukemista

TPS Valparaiso, Chile

Kalmar korotti kahtatoista mobiilipukkinosturia chileläiselle Terminal Pacifico Sur Valparaísolle (TPS) kasvattaen varastointikapasiteettia 20 prosentilla.
Jatka lukemista

Transnet, Ngquran satama, Etelä-Afrikka

Eteläafrikkalainen Transnet Port Terminals on valinnut täyden huolto- ja kunnossapitosopimuksen, joka kattaa sekä Kalmarin että muiden toimittajien laitteet.
Jatka lukemista

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.
Jatka lukemista

Tuotteet

Näe tuotteemme, palvelumme tai automaatioratkaisumme käytössä

Konttikurottajat

Kalmarin konttikurottajat tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan, käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet.

Terminaalitraktorit

Kalmar on maailman johtava terminaalitraktorien valmistaja ja on toimittanut yli 70 000 konetta ensimmäisen terminaalitraktorin valmistumisesta vuonna 1958.