Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin laitteet ja palvelut logistiikkaan ja jakeluun

Sillä aika on rahaa

Vähittäis-, ruoka- ja muun tavaran jakeluun erikoistuneiden yritysten on toimittava tiukkojen aikataulujen puitteissa. Jakelukeskuksista ja erilaisista varastoista on myös tulossa aina vain vaativampia turvallisuuden, tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden osalta. Kalmar tarjoaa jakelutraktoreita, konttikurottajia ja haarukkatrukkeja, jotka on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen toimintaan terminaaliympäristöissä. Vuosikymmenien kokemuksemme johtavana terminaalijakeluratkaisujen tarjoajana laitteemme tarjoavat alhaiset käyttökustannukset, loistavan ohjattavuuden, ylivertaisen mukavuuden ja vaivattoman kunnossapidon.

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.
Jatka lukemista

Swedwood, Ruotsi

Swedwoodin tehtaalla Hulstfredissä tuotanto on keskittynyt IKEA-liikkeissä myytäviin PAX-vaatekaappeihin. Kun yritys päätti virtaviivaistaa toimintojaan ja varastoissa käytössä olevaa laitteistoa, valinta kohdistui Kalmar ECF80-6 -sähkötrukkeihin. Ne toimittavat materiaalia täysin automaattisille tuotantolinjoille.
Jatka lukemista

Tuotteet

Näe tuotteemme, palvelumme tai automaatioratkaisumme käytössä

Konttikurottajat

Kalmarin konttikurottajat tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan, käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet.