Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin laitteet ja palvelut materiaalinkäsittelyyn

Valmis käsittelemään mitä tahansa

Mitä ikinä käsittelet, liiketoiminnan käynnissä pitäminen vaatii materiaalien luotettavaa ja nopeaa siirtoa tuotanto- tai toimitusketjun seuraavaan vaiheeseen. Teollisuuden kuormankäsittelytarpeisiin tarjoamamme terminaalitraktorit, konttikurottajat ja haarukkatrukit perustuvat kymmenien vuosien kokemukseemme johtavana materiaalinkäsittelyratkaisujen toimittajana. Tarjontamme kattaa käytännössä kaikki käyttökohteet erittäin monella teollisuudenalalla, mukaan lukien paperi- ja selluteollisuus, terästeollisuus ja tuulivoima, ja maailmanlaajuinen huoltoverkostomme tukee sitä yli 1 500 huoltohenkilön voimin 100 maassa.

Swedwood, Ruotsi

Swedwoodin tehtaalla Hulstfredissä tuotanto on keskittynyt IKEA-liikkeissä myytäviin PAX-vaatekaappeihin. Kun yritys päätti virtaviivaistaa toimintojaan ja varastoissa käytössä olevaa laitteistoa, valinta kohdistui Kalmar ECF80-6 -sähkötrukkeihin. Ne toimittavat materiaalia täysin automaattisille tuotantolinjoille.
Jatka lukemista

Truffer, Sveitsi

Truffer AG operoi yhtä Sveitsin suurimmista louhoksista. Sen uusi raskaan sarjan mestari on DCF500-haarukkatrukki, jonka 50 tonnin nostokapasiteetti tekee siitä täydellisen koneen kivilohkareiden siirtämiseen yrityksen Alpeilla sijaitsevalla louhoksella.
Jatka lukemista

SSAB, Ruotsi

Kun SSAB:n terästehtaan materiaalinkäsittelykumppanina on Kalmar, se voi taata kuljettajilleen, että heille on aina koneita saatavilla. Kiinteähintainen kalustosopimus tarjoaa toiminnallista ja taloudellista hallintaa tehtaan tarpeisiin.
Jatka lukemista

Tuotteet

Näe tuotteemme, palvelumme tai automaatioratkaisumme käytössä

Haarukkatrukit

Vuodesta 1949 saakka Kalmar on ollut laatutietoisten trukinkuljettajien ja niiden omistajien ykkösvalinta.

Konttikurottajat

Kalmarin konttikurottajat tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan, käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet.