Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

”Pidän ohjaamosta todella paljon, se on mukava ja näkymä kaartuvasta ikkunasta on erinomainen. Hydraulijärjestelmä tottelee herkästi kaikkia liikkeitäni.” PATRICK KOPPERS, TRUKINKULJETTAJA, DFDS SEAWAYS B.V.

Tuotteet:

Haarukkatrukit

Nimi: DFDS Seaways B.V.
Toimipaikka: Rotterdam, Alankomaat
Kapasiteetti: Terminaalissa käsitellään 900 perävaunua päivittäin
Kalmar-kalusto: 2 x DCG160-12

Euroopan vilkkaimmassa satamassa jokaisella sekunnilla on merkitystä

Erilaisien kappaletavaralajien käsittely edellyttää trukilta monipuolisuutta ja tarkkaa käsiteltävyyttä.

Haaste

DFDS:n Rotterdamin terminaalissa käsitellään 900 perävaunua joka päivä. Rotterdamista RoRo-alukset lähtevät kohti Ison-Britannian Felixstowea ja Imminghamia. Perävaunuihin lastataan kaikenlaista kappaletavaraa, kuten puutavaraa, terästä ja paperia. Noin 30 perävaunua puretaan päivittäin MaFi-perävaunuihin, jonka jälkeen ne lastataan RoRo-aluksiin. Kukin perävaunu painaa keskimäärin 28 tonnia. Ne on saatava purettua nopeasti, jotta tavara saadaan siirrettyä odottaviin laivoihin.

Ratkaisu

Vuonna 2015 DFDS hankki perävaunuilla kuljetettavan kappaletavaran käsittelyyn kaksi Kalmarin G-sukupolven keskikokoista haarukkatrukkia, joiden kapasiteetti on 16 tonnia. Nämä monipuoliset koneet pystyvät käsittelemään kaikenlaisia kuormia rakennuslevyistä teräkseen.
– ”Valitsimme Kalmarin heidän luotettavuutensa ja vankkarakenteisien koneidensa vuoksi”, kertoo TSW & Assets Manager Tigran van der Linden. Kalusto on nyt ollut käytössä lähes vuoden, ja DFDS:n kuljettajat arvostavat niiden mukavuuden ja herkästi toimivan hydraulijärjestelmän korkealle.

Tulokset

Kaksi keskikokoista trukkia käsittelee lähes 1 000 tonnia kappaletavaraa päivässä. Koska DFDS toimii keskeytyksettä, tämä tarkoittaa 365 000 tonnia vuodessa. Trukinkuljettaja Patrick Koppers: ”Pidän ohjaamosta todella paljon, se on mukava ja näkymä kaartuvasta ikkunasta on erinomainen. Hydraulijärjestelmä tottelee herkästi kaikkia liikkeitäni.” Kalmarin Alankomaiden paikallinen kunnossapito-organisaatio huoltaa koneet säännöllisesti. Näin varmistetaan suorituskyvyn säilyminen korkealla tasolla.