Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Care auttaa ruotsalaista terminaalia tavarantoimituksessa

Luotamme siihen, että Kalmar tarjoaa meille optimaalisen tuotantokapasiteetin silloin, kun sitä tarvitsemme. Stig Wahlstedt, toimitusjohtaja, Gävle ContainerTterminal

Luotettava kellon ympäri tapahtuva kunnossapito eliminoi suunnittelemattomat käyttökatkot, vähentää kustannuksia ja säästää aikaa Ruotsin teknisesti edistyneimmässä terminaalissa.

 

Nimi:

Gävle Container Terminal, Ruotsi

 

Terminaalin pinta-ala:

77 000 m2

Toimipaikka:

Gävle, Ruotsi

 

Volyymi:

 160 000 TEU

Omistajat:

Noor Holding 80 %, Gävle Stadshus AB 20 % 

 

Kalusto:

 4 Kalmarin konttikurottajaa, 1 Kalmarin tyhjien konttien käsittelijä, 1 Kalmarin terminaalitraktori 

Työntekijät:

28 

 

 

 

Tavaravirrat pysyvät liikkeellä Ruotsin edistyneimmässä konttienkäsittelyterminaalissa

Haaste

Gävle Container Terminal (GCT), Ruotsin kolmanneksi suurin konttienkäsittely-yritys, tarvitsi luotettavan huoltokumppanin edistyneelle kalustolleen auttamaan pitämään yllä sen luotettavaa ja kustannustehokasta mainetta.

  • On kunnianhimoinen tavoite pitää ainakin kolme konetta toiminnassa arkipäivisin ja kaksi viikonloppuisin.
  • Talon oman henkilöstön tarvitsi keskittyä ydinosaamiseensa kunnossapidon sijasta.
  • GCT tarvitsi kattavaa tukea tuotantokapasiteettinsa optimoimiseksi.

Ratkaisu

GCT:n räätälöity Kalmar Care -sopimus varmistaa, että koneet pidetään optimaalisessa käyttökunnossa kaikkina aikoina. Kalmar Optimal Care takaa käyttövalmiuden kellon ympäri hyödyntämällä Kalmarin teknistä osaamista ja ammattimaista kunnossapidon hallintaa. Sopimus käsittää Kalmarin asiantuntevien huoltoteknikkojen suorittamat rutiinihuollot neuvontapalveluiden ja varaosatuen lisäksi.

Tulokset

GCT säästää sekä aikaa että rahaa ulkoistamalla kunnossapitonsa Kalmarille. Taatun palvelutason ansiosta yrityksen oma henkilöstö voi keskittyä tarjoamaan korkealuokkaista asiakaspalvelua. Kiinteä vuotuinen kunnossapitomaksu parantaa myös ennustettavuutta ja optimoi suorituskyvyn. Luotettava ympärivuorokautinen palvelu on yksi tärkeimmistä asiakkaan kiittämistä eduista.

Asiantunteva huolto ja Kalmarin osaava varaosatuki ovat auttaneet GCT:tä lujittamaan asemaansa alan teknologisena edelläkävijänä.