Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar SmartPort parantaa tehokkuutta SSA Marinessa Long Beachillä

Long Beachin satama, SSA Marine, Long Beach, Kalifornia, Yhdysvallat

Tuotteet:

Automaatio

Täysi valikoima SmartPort-prosessiautomaatioratkaisuja auttaa alentamaan kustannuksia, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta tässä edistyneessä pohjoisamerikkalaisessa terminaalissa.

Lisää tehokkuutta ja enemmän turvallisuutta SSA Marinessa Long Beachillä

Haaste

SSA, jonka Long Beachin terminaalin volyymien odotetaan kasvavan edelleen, määritti käsin tehtävän konttien tunnistamiseen ja niiden sijainnin taltiointiin käytettävän tietojen syötön vakavasti rajoittavan tuottavuutta. Konttien liikkeiden automaattinen seuranta sekä sijainnin taltiointi ja raportointi nopeuttaisivat merkittävästi konttien siirtelyä.

Ratkaisu

Kalmarin SmartQuay varmistaa, että kontit tunnistetaan laivaa lastattaessa tai purettaessa ja yhdistää ne lastaavaan tai vastaanottavaan kontinkäsittelylaitteistoon. SmartStack seuraa laitoksen kaikkien laitteiden ja konttien sijaintia, mikä takaa tarkan inventaarin. Portista sisään ja ulos tapahtuvat toimenpiteet on automatisoitu seuraamalla kuorma-autoja porteilla ja satamapihalla SmartTrucksin avulla.

Tulokset

SmartPort-prosessiautomaatioratkaisujen kokonaisuus paransi turvallisuutta samalla kun se madalsi kustannuksia ja kasvatti toiminnan nopeutta ja tarkkuutta. Ne vahvistivat SSA Marine Long Beachin terminaalin asemaa yhtenä Yhdysvaltojen kehittyneimmistä terminaaleista. SmartPort-ratkaisut maksoivat itsensä takaisin alle 12 kuukaudessa.