Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Tarmac, Yhdistynyt kuningaskunta

Käytettyämme muita haarukkatrukkivalmistajia vuosien saatossa, suosittelisin ehdottomasti Kalmaria ylitse kaikkien muiden. Bob Godfrey, toiminnanjohtaja, Tarmac Building Products

Tuotteet:

Haarukkatrukit

Kalmar toimittaa Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmalle rakennustarvikkeiden valmistajalle tehokkaan uuden kaluston.

Kalmarin haarukkatrukit tarjoavat tehokkaan ratkaisun Tarmac Building Productsille

Haaste

Tarmac Building Products (TBP), Yhdistyneen kuningaskunnan johtava raskaiden rakennustuotteiden toimittaja, tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja suureen määrään erilaisia rakennusprojekteja kaikkialla rakennetussa ympäristössä.

Vahvan brandin ja tuotteiden TBP tarvitsi jämeriä laitteita voidakseen varmistaa onnistuneen materiaalinkäsittelyn. Tämä sisältää materiaalien liikuttamisen haarukkatrukeilla kohteissa eri puolilla maata.

Previous fleet of forklifts was quite old and out of date, and as such, TBP ran a replacement programme to purchase new kit. These trucks had done quite a few hours over their lifetime and were nearing the end of their useful life. It was really a balance between whether TBP was going to service them or replace them.

Ratkaisu

Ratkaisu oli hankkia uusi kalusto – 13 Kalmarin keskikokoista haarukkatrukkia. Jokainen erityyppinen haarukkatrukki on suunniteltu tarjoamaan etuja tiettyyn käyttöympäristöön, minkä ansiosta ne ovat ihanteellisia TBP:n käyttämien erilaisten raskaiden rakennusmateriaalien lastaamiseen. Uusi kalusto tarjoaa korkean suorituskyvyn ja loistavan käsiteltävyyden; kaikki haarukkatrukit on esimerkiksi varustettu uusimman sukupolven Stage IIIB -moottoreilla matalamman polttoaineenkulutuksen saavuttamiseksi. Raskaissa nostoissa hydraulijärjestelmä hyödyntää automaattisesti säätyviä pumppuja, jolloin energiankäyttö kohdistuu ainoastaan todellisen suorituskyvyn tuottamiseen, kun taas uusi, innovatiivinen EGO-ohjaamo lisää kuljettajan mukavuutta ja tuottavuutta.

Tulokset

TBP on innoissaan investoinnistaan uuteen haarukkatrukkikalustoonsa, ja kuljettajat ovat erityisen mielissään uusien koneidensa tarjoamasta parantuneesta mukavuudesta, ergonomiasta, käsiteltävyydestä ja turvallisuudesta.

On varsin yleistä, että operaattorit mieltyvät tietynmerkkiseen trukkiin, ja TBP:n kuljettajat ovat erityisen tykästyneitä Kalmariin. Heille ennestään tuttujen trukkien käytön ansiosta TBP:n kuljettajien ei tarvitse tehdä kompromisseja turvallisuutensa suhteen. Trukkien ohjausjärjestelmät ovat myös erittäin korkealaatuiset ja niiden kääntösäde on pienempi, minkä ansiosta trukit ovat helpompikäyttöisiä ja sopivampia käytettäväksi raskaissa käyttöympäristöissä, joihin Kalmarin koneet on nimenomaisesti suunniteltu.