This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin terminaalitraktorit tehostavat Ruotsin viennin kauttakulkuväylän toimintoja

Kalmarilla on vahvat ansiot näiden vaatimuksien täyttämisessä. Yritys tekee oikein hyvää työtä. Torbjörn Wedebrand, Wallhamn AB:n toimitusjohtaja

Ratkaisu RoRo-terminaalit

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Kalmarin terminaalitraktorit tehostavat Wallhamnin sataman toimintoja

Haaste

Wallhamn on yksi Ruotsin tärkeimmistä vientisatamista, joten siellä tarvitaan ensiluokkaista lastinkäsittelykalustoa. "Uudet koneet varmistavat turvallisen ja nopean käsittelyn laivan ollessa satamassa. On hyvin tärkeää, että voimme luottaa koneisiin aina, kun niitä tarvitaan", toteaa Wallhamn AB:n toimitusjohtaja Torbjörn Wedebrand. Ympäristönäkökohdat ovat myös asiakkaalle tärkeitä, ja ne olivatkin yksi syy, miksi he päätyivät valitsemaan Kalmar TR618i -traktorin.

Ratkaisu

TR618i:n III-moottori kuluttaa maltillisesti polttoainetta, minkä lisäksi traktorin turvallisuus ja suuntavakaus ovat loistavia. Laitteiden kokonaiskorkeutta laskettiin noin kolmeen metriin, jotta niitä voidaan käyttää irtolastialuksissa, joissa kansivälit ovat matalia. Kalmar toimittaa kohteeseen myös korjaamon, mikä maksimoi traktoreiden käyttövalmiuden.

Tulokset

Wallhamnin neljä Kalmar TR618i -terminaalitraktoria varmistaa luotettavan toiminnan ja huolehtivat siitä, että alusten purku ja lastaus sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Traktoreiden polttoainetehokkaat moottorit auttavat pienentämään sataman käyttökustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Ne ovat myös erinomainen esimerkki Kalmarin kyvystä muokata valmistamiaan laitteita asiakkaiden erityistarpeiden mukaisesti.