Ota yhteyttä

Maailmanlaajuinen saatavuus, paikallinen läsnäolo

Palvelut ja varaosat

Tarjoamme maailmanlaajuisia huoltopalveluita ja tukea kaikkien valmistajien kuormankäsittelylaitteille satamissa, terminaaleissa, jakelukeskuksissa ja raskaan teollisuuden kohteissa.

Kattava palvelutarjonta

Tarjoamme tukemme yrityksenne kaluston valmistajasta tai tyypistä riippumatta.

Kalmar on kuormankäsittelylaitteiden, automaatioratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden johtava toimittaja. Ylivoimainen asiantuntemuksemme kuormankäsittelyratkaisuihin liittyvissä palveluissa perustuu vahvoihin perinteisiimme huippulaadukkaiden laitteiden valmistajana. Yli 1 500 huoltoasiantuntijaamme 100 maassa takaavat, että olemme aina lähellä riippumatta siitä, missä olet. Liiketoimintaamme on varmistaa, ettei sinun yrityksesi liiketoiminta pysähdy.

Päivystävä tekninen tuki

Saatavana on päivystävä tekninen tuki Kalmar-laitteistolle koko sen käyttöiän ajalle.

Lue lisää

Kalmar Care -huoltosopimukset

Neljä joustavaa Kalmar Care -huoltosopimustyyppiä kattavat kaikki kuormankäsittelylaitteet valmistajasta ja tyypistä riippumatta.

Lue lisää

Nosturimodifikaatiot

Tarjoamme uudistus-, korotus-, modernisointi-, korjaus-, kunnostus-, siirto- ja suunnittelupalveluja maailmanlaajuisesti kaikkien valmistajien nostureille.

Lue lisää

Varaosat

Toimitamme huippulaadukkaat Kalmar-varaosat nopeasti. Useimmat osat pysytään toimittamaan 24 tunnin sisällä.

Lue lisää

Training Academy

Kalmar Training Academy tarjoaa räätälöityjä terminaali- ja teollisuuslaitekoulutuksia maailmanlaajuisen koulutuskeskuksien verkostomme kautta.

Lue lisää

Käytetyt laitteet

Kauttamme on saatavana kattava valikoima huippulaadukkaita käytettyjä laitteita.

Tutustu käytettyjen laitteiden luetteloomme