Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Edistämme innovaatiota

Pitkä innovaatiohistoriamme on tehnyt meistä oman toimialamme keulakuvan ja maailmanlaajuisen edelläkävijän kuormankäsittelyratkaisuissa ja -palveluissa. Eri puolilla maailmaa sijaitsevat osaamiskeskuksemme ovat perusta ponnisteluillemme viedä koko alaa eteenpäin keskittymällä asiakkaiden liiketoiminnan perimmäiseen tavoitteeseen: kykyyn siirtää tavaraa mahdollisimman tehokkaasti.

Tulevaisuuden tuotekehitys

Uusin merkittävä tuotekehitysinvestointimme on Tampereella sijaitseva teknologia- ja osaamiskeskuksemme. Tampere on keskellä yhtä Euroopan johtavia liikkuvien työkoneiden valmistajien klustereita.

Keskuksessa on maailman suurin satama-automaatiojärjestelmien testausympäristö. Nykyaikaisissa tiloissa on käytettävissä myös alan uusimmat virtuaaliprototyyppien suunnittelutyökalut ja simulointiympäristöt. Keskuksen ansiosta pystymme keskittymään energiatehokkaiden, turvallisten ja älykkäiden laitteiden ja automaatioratkaisujen kehittämiseen. Tuotekehitysprosessissamme eri alojen asiantuntijat toimivat yhteistyössä projektin varhaisista vaiheista alkaen. Tämä on tärkeää nykyajan vaativissa projekteissa.