This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Valmiina tulevaisuuden haasteisiin

Kalmarin ASC-järjestelmä tarjoaa yrityksellesi merkittäviä etuja. Se auttaa myös yritystäsi valmistamaan kattavia automaatioratkaisuja, jotka sopivat tulevaisuuden haasteisiin.

Kalmarin ainutlaatuisten esi-integrointiominaisuuksien ansiosta voit optimoida sekä tilankäyttöä että konttikapasiteettia ensimmäisestä päivästä alkaen uudella työmaalla. Järjestelmä voidaan ottaa käyttöön olemassa olevissa terminaaleissa konttipino kerrallaan, joten se ei häiritse terminaalin päivittäisiä toimintoja.

Tehokkuutta koko tuotantoketjuun

Tee terminaalistasi täysin automatisoitu konttiterminaali, jonka keskipisteenä toimii Kalmarin uusin ASC-järjestelmä. Kun siirrät kontit laiturien ja pinojen välillä Kalmarin AutoShuttles™-järjestelmällä ja kuormat rekoista automaattisella rekkakuljetusten käsittelyjärjestelmällä, käytössäsi on kattava automaattinen ratkaisu, joka toimii turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Automaattiset konttinosturimme on rakennettu tarkoituksenmukaisesti alusta alkaen. Niiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti niin, että nosturi toimii aina tehokkaasti ja luotettavasti vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Optimoitu ja kevyt runko vähentää toiminta- ja infrastruktuurikustannuksia nosturin rakenteellista eheyttä vaarantamatta.

Kalmar TLS

Jotta pääset hyödyntämään kaikkia automaatioratkaisujen ominaisuuksia, sinun täytyy varmistaa, että automaattijärjestelmät ja terminaalin toiminnanohjausjärjestelmä (TOS) toimivat yhteistyössä ja pystyvät käsittelemään myös juuri teidän kohteessanne tavallisesti ilmenevät poikkeustilanteet.

DP World London Gateway

DP World London Gatewayn sydämestä löytyvät Kalmarin automaatioratkaisut. Yhteensä 3,5 miljoonan TEU:n vuosikapasiteetillaan se keskittyy automaatioon tarjotakseen optimaalisen tuottavuuden ja alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue lisää

DP World Brisbane

DP Worldin ja Kalmarin yhteistyö on tehnyt Brisbanen satamasta yhden maailman korkeimmista automaatioasteista omaavan laitoksen. Automaatio mahdollistaa terminaalin vuosikapasiteetin kasvun 600 000:sta 900 000:een TEU:hun sekä paremman asiakaspalvelun.

Lue lisää

TraPac, USA

Yhdistämällä erilaisia automaatioteknologioita ja terminaalin rakenteeseen perustuvia mukautuksia Kalmar varmisti TraPacin tehokkaan tilankäytön ja optimoidun kapasiteetin.

Lue lisää

HHLA, CTB, Saksa

Hampurin suurin ja vanhin konttiterminaali säilyttää johtoasemansa kaksinkertaistamalla kapasiteettinsa pinta-alan pysyessä samana.

Lue lisää