Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Automaattiset Kalmar FastCharge™ AGV -kuljetusvaunut

Automaattiset kuljetusvaunut (AGV) ovat täysin automaattisia vaunuja, jotka siirtävät säiliöitä laiturin ja pinojen välillä saumattomasti. Kuljetusvaunuissa on erittäin ekotehokkaat sähköiset virtajärjestelmät, jotka voidaan ladata nopeasti käytön aikana, jolloin akkuja ei tarvitse enää vaihtaa.

Enemmän valinnanvaraa.

Kalmarilla on yli 20 vuoden kokemus täysin automaattisten ratkaisujen tarjoamisesta konttiterminaaleille maailmanlaajuisesti. Kalmarin automaattiset FastCharge™ AGV -kuljetusvaunut perustuvat hyväksi havaittuun automaatioalustaan, johon voit luottaa. Vaunut on rakennettu optimoiduille teräsalustoille, jotka kestävät jopa 70 tonnin kuormia. Niiden virtalähteenä toimii ekotehokas sähköinen virtajärjestelmä, joka voidaan ladata nopeasti strategisesti sijoitettujen FastCharge™-asemien kautta käytön aikana. Siksi vaunujen käyttö ja ylläpito on helpompaa ja kustannustehokkaampaa perinteisiin dieselkoneisiin verrattuna.

Helppo integrointi.

Uudet automaattiset FastCharge-kuljetusvaunumme ovat helposti integroitavissa nykyiseen toimintamalliisi. Ne ovat erittäin tehokas tapa aloittaa konttien automaattinen siirtäminen laiturin ja pinojen välillä.

Voit valita integroidun avaimet käteen -ratkaisun tai hyödyntää Kalmar Key -ratkaisuamme, jonka avulla voit integroida Kalmar TLS -järjestelmän terminaalisi nykyiseen käyttöjärjestelmään avointen sovellusliittymien kautta.

Turvallinen käyttää.

AGV-navigointijärjestelmä on helposti määritettävissä ja sitä voidaan käyttää eri valmistajien koneiden kesken. Luistamattomien huoltokohtien ja yläosan ansiosta henkilökuntasi voi käyttää vaunua turvallisesti, ja laseriin pohjautuva törmäyksenestojärjestelmä, kokoontaittuvat puskurit ja hätäpysäytyspainike auttavat odottamattomissa tilanteissa.

Vähemmän päästöjä ja kustannuksia.

AGV-vaunujemme sähköiset virtajärjestelmät eivät tuota lainkaan päästöjä paikan päällä. Lisäksi ne tuottavat vain vähän melua ja valosaastetta käytön aikana. Vaunuihin kuuluu vakiovarusteena regeneratiivinen energiajärjestelmä, jonka voi ladata nopeasti käytön aikana.

Sähkö on dieseliä puhtaampaa ja halvempaa, joten käyttökustannuksesi vähenevät heti ensimmäisestä päivästä alkaen.