This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Essential-sarjan haarukkatrukit (10–18 tonnia)

Essential-sarjan DCG100-180T-haarukkatrukit ovat suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan taattua Kalmar-laatua, erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Käytössä hyväksi todetuille alustoille valmistetut lujatekoiset ja luotettavat haarukkatrukkimme selviytyvät vaativimmistakin kuormista. Kalmar Essential -sarjan haarukkatrukkien suorituskyky ylittää odotukset.

Kalmar-laatu on tarkoitettu kaikille

Erittäin kilpailukykyisesti hinnoitellut uudet Essential-haarukkatrukkimme ovat laadultaan kaikin tavoin sen mukaisia, mitä olet tottunut Kalmarilta odottamaan. Trukit on rakennettu testatuille, luotettaville ja vankoille alustoille, jotka soveltuvat kaikkein vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Nostokapasiteetiltaan 10–18 tonnin trukit sopivat erinomaisesti konttien, teräksen ja puun nostamiseen.

Testatut ja luotettavat alustat

Tiedämme, että tehokas ja kannattava toiminta vaatii luotettavia koneita. Siksi uudet Essential-sarjan haarukkatrukit on rakennettu uusimmalle alustallemme, joka on käytössä jo yli 10 000:ssa Kalmar-laitteessa.  Trukkien korit ovat erittäin vakaita ja kestäviä. Yhdenmukaiset sähköjärjestelmät ja värillinen HMI-näyttö helpottavat vianmääritystä.

Runsaasti valinnanvaraa

Uudessa Essential-sarjan haarukkatrukkivalikoimassamme on mistä valita, ja voit koota vaihtoehdoista juuri sinun tarpeitasi vastaavan laitekokoonpanon. Valittavana on:

 

  • 7 erilaista nostokapasiteettia
  • 3 erilaista mastoa
  • 3 erilaista ohjaamoa
  • 2 erilaista kiinnityskorkeutta
  • 2 erilaista moottoria erilaisilla luokituksilla

Valinta on sinun.

Nostaminen

Trukit ovat saatavissa 10, 12, 12,7, 14, 15, 16 tai 18 tonnin nostokapasiteetilla. Saatavilla on myös useita eri kuorman keskitysasentoja valitusta kapasiteetista riippuen.

Mastot

Valittavissasi on kolme erilaista mastovaihtoehtoa, jotka kaikki tarjoavat hyvän näkyvyyden. Valitse joko vakiomallinen duplex-masto, duplex-vapaanostomasto tai matalampaan mastokorkeuteen tarkoitettu triplex-vapaanostomasto.

Essential-sarjan ohjaamot

Valittavissasi on kolme erilaista ohjaamoversiota. Täysin suljettu ohjaamo (ilmastointi lisävarusteena), osittain suljettu ohjaamo tai täysin avoin ohjaamo.

Kiinnityskorkeudet

Essential-sarjan ohjaamot voidaan asentaa kahdelle eri korkeudelle: joko vakiokorkeudelle tai 300 mm korkeammalle, jos tarvitaan parempaa näkyvyyttä.

Moottorit

Trukkeihin on saatavilla kaksi erittäin tehokasta moottoria kahdella eri nimellisteholla – uusi Volvo 105 kW tai luotettava Volvo 129 kW. Molemmat moottorit ovat saatavilla joko Stage 4/Tier 4 Final -standardin tai Stage 3A/Tier 3 -standardin päästövaatimukset täyttävissä teholuokissa.

Tuki

Valittavissasi on neljä erilaista Kalmar Care -huoltosopimusta. Saatavilla on myös laaja valikoima alkuperäisiä Kalmar-varaosia. Laadukkaat alkuperäiset Kalmar-varaosat vastaavat aina valmistajan vaatimuksia – tai jopa ylittävät ne. Näin saat heti juuri oikean varaosan.