Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Nopein reitti aluksesta pinoon

Kalmarin kuljetuslukit nopeuttavat terminaalisi viipymisaikoja erottamalla laivan ja laiturin väliset siirrot sekä konttikenttätoiminnot toisistaan. Kuljetuslukit ovat ihanteellinen kuljetusjärjestelmä terminaaleissa, jotka on suunniteltu automaattisten konttinostureiden tai mobiilipukkinostureiden ympärille. Kuljetuslukkijärjestelmä nopeuttaa toimintoja huomattavasti, sillä kontin luovutukseen ei tarvita samanaikaisesti nosturia ja lukkia. Nosturit voivat asettaa kontit maahan puskurialueille noudettavaksi sen sijaan, että kallisarvoista aikaa käytettäisiin konttien asetteluun perävaunuihin. Kaikki neljä kuljetuslukkimalliamme on suunniteltu parantamaan terminaalien tuottavuutta ja alentamaan kustannuksia. Classic-mallissamme on taloudellinen dieselmoottori, hiljainen voimansiirto ja Smoothlift-nostojärjestelmä. Diesel-sähkökäyttöiset Electric-mallimme tarjoavat erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaisen melutason. Hybrid-mallissamme on puolestaan regeneratiivinen järjestelmä, joka muuntaa hukkaenergian hyödynnettäväksi sähköenergiaksi. Kalmar AutoStraddle™ on automaattijärjestelmämme, joka on suunniteltu parantamaan terminaalin turvallisuutta ja tuottavuutta.

FastCharge™ -kuljetuslukki

FastCharge™ -kuljetuslukki

Kalmar FastCharge™ mahdollistaa ensimmäistä kertaa Kalmarin sähkötoimisten kuljetuslukkien lataamisen niiden työskennellessä.

AutoShuttle™

AutoShuttle™

Kalmar AutoShuttle™ tekee toiminnoista suoraviivaisempia ja entistäkin kilpailukykyisempiä. Muita huomattavia hyötyjä ovat laitteiden pitemmät huoltovälit sekä tapaturmaisien sairauspoissaolojen karsiutuminen käytännössä kokonaan pois. 

Hybridi-kuljetuslukki

Hybridi-kuljetuslukki

Kalmarin valmistama maailman ensimmäinen hybridi-kuljetuslukki on suunniteltu vähentämään kustannuksia ja auttamaan pyrkimyksissä kohti kestävän kehityksen periaatteiden mukaista toimintaa.

Electric-kuljetuslukki

Electric-kuljetuslukki

Kalmarin sähköinen kuljetuslukki tuo huippumodernia ja puhdasta teknologiaa suoraan terminaalitoimintojesi ytimeen.

Classic-kuljetuslukki

Classic-kuljetuslukki

Kalmar Classic -kuljetuslukit on suunniteltu helposti huollettaviksi ja niiden huoltoväli voivat olla jopa 1 000 tuntia. Näin saadaan käyttökatkot pysyvät minimissä ja laitteistosta saadaan paras mahdollinen arvo.