This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

AutoShuttle™

Kalmar AutoShuttle™ tekee toiminnoista suoraviivaisempia ja entistäkin kilpailukykyisempiä. Muita huomattavia hyötyjä ovat laitteiden pitemmät huoltovälit sekä tapaturmaisien sairauspoissaolojen karsiutuminen käytännössä kokonaan pois.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot AutoShuttlen tekniset tiedot
Pinoamiskorkeus (9'6)
2 konttia
Nostokapasiteetti (kg)
40/50 tonnia
Moottori
Diesel/diesel-sähkö/hybridi
Nostojärjestelmä:
Smoothlift, sähkötoiminen nostoköysi
Tekniset tiedot AutoShuttlen tekniset tiedot
Pinoamiskorkeus (9'6)
2 konttia
Moottori
Diesel/diesel-sähkö/hybridi
Nostojärjestelmä:
Smoothlift, sähkötoiminen nostoköysi

Tee horisontaalisiirroista suoraviivaisempia

Kuljetuslukkijärjestelmä nopeuttaa toimintoja huomattavasti, sillä kontin luovutukseen ei tarvita samanaikaisesti nosturia ja lukkia. Nosturit voivat asettaa kontit maahan puskurialueille noudettavaksi sen sijaan, että kallisarvoista aikaa käytettäisiin konttien asetteluun perävaunuihin.

Olemassa olevan kaluston automatisointi

Lähes kaikki Kalmarin kuljetuslukkimallit voidaan automatisoida kustannustehokkaasti. Voimme valmistella kuljetuslukit tulevaisuutta varten jo valmistuksen aikana järjestämällä mahdollisuuden sekä manuaaliselle että automaattiselle käytölle. Näin yrityksesi voi automatisoida toimintoja haluamaansa tahtiin.

DP World London Gateway

DP World London Gatewayn sydämestä löytyvät Kalmarin automaatioratkaisut. Yhteensä 3,5 miljoonan TEU:n vuosikapasiteetillaan se keskittyy automaatioon tarjotakseen optimaalisen tuottavuuden ja alhaisemmat käyttökustannukset.

Lue lisää

DP World Brisbane

DP Worldin ja Kalmarin yhteistyö on tehnyt Brisbanen satamasta yhden maailman korkeimmista automaatioasteista omaavan laitoksen. Automaatio mahdollistaa terminaalin vuosikapasiteetin kasvun 600 000:sta 900 000:een TEU:hun sekä paremman asiakaspalvelun.

Lue lisää