This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar E-One² SmartPower -mobiilipukkinosturi

Merkittävästi pienemmän dieselmoottorinsa ja älykkään virranhallintajärjestelmänsä ansiosta Kalmar E-One² SmartPower -mobiilipukkinosturi kuluttaa parhaimmillaan jopa 10 litraa vähemmän polttoainetta tunnissa perinteiseen mobiilipukkinosturiin verrattuna. Tyypillisissä olosuhteissa E-One² SmartPower pystyy käsittelemään 9–18 konttia tunnissa. Tämä mobiilipukkinosturi on täydellinen yhdistelmä tuottavuutta ja kustannustehokkuutta.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar SmartPower Specifications
Nostonopeus
20/58 m/min
Nostovaunun nopeus
70 m/min
Pukkinosturin nopeus
130 m/min
Turvallinen työskentelykuorma SWL
41 t

Ylivoimainen suorituskyky, pienempi polttoaineenkulutus

E-One²-mobiilipukkinosturissa yhdistyvät diesel- ja sähkömoottoritekniikan parhaat puolet. Niin polttoaineenkulutus, päästöt kuin huollon tarvekin ovat alhaiset. Tässä mobiilipukkinosturissa on vähäpäästöinen dieselmoottori sekä täysin sähkötoiminen nostovaunu, pyörien kääntömekanismi sekä konttitarttuja. Koska hydraulijärjestelmää ei ole, kunnossapito on helppoa, sillä tarkistettavia ja huollettavia osia on vähemmän. E-One² -mobiilipukkinosturin 1 000 tunnin huoltoväli on markkinoiden pisin. Lisävarusteena saatava muuttuvanopeuksinen VSG (Variable Speed Generator) -generaattori säästää polttoainetta jopa 45 % optimoimalla moottorin käyntinopeuden automaattisesti tarvittavan tehon mukaiseksi. Tämä innovatiivinen teknologia voi vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 100 000 kg vuodessa perinteisiin mobiilipukkinostureihin verrattuna. Laskelmassa polttoaineenkulutus on 21 litraa tunnissa ja nosturia käytetään 4 000 tuntia vuodessa.

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.

Lue lisää

OPA, Oslon satama

Maailman edistynein mobiilipukkinostureiden automaatio nostaa tehokkuuden uudelle tasolle Norjan suurimmassa rahtisatamassa

Lue lisää