Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Mobiilipukkinosturit

Kaikki mobiilipukkinosturimme on suunniteltu luotettaviksi, tehokkaiksi, turvallisiksi ja kustannustehokkaiksi.

Kalmarin E-One²-mobiilipukkinosturi on matalapäästöinen , jonka huollon tarve on vähäinen. Se on helposti muokattavissa hybridikäyttöön: E-One² Hybrid -mobiilipukkinosturi voi vähentää polttoainekustannuksia entisestään, sillä se käyttää nostoissa regeneratiivista energiaa. E-One² SmartPower -mobiilipukkinostureilla on mahdollista saada huimia polttoainesäästöjä perinteiseen kalustoon verrattuna. Se on täydellinen yhdistelmä tuottavuutta ja kustannustehokkuutta. E-One² Zero Emission -mobiilipukkinosturi on puolestaan täysin sähköinen nosturi, joka on täysin päästötön, meluton ja hydrauliöljytön.

AutoRTG

AutoRTG

Kalmarin automaatiopäivityksellä voit antaa nykyiselle mobiilipukkinosturikalustollesi uuden elämän ja parantaa terminaalisi tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Zero Emission -mobiilipukkinosturit

E-One² Zero Emission -mobiilipukkinosturi

Kalmar E-One² Zero Emission -mobiilipukkinosturissa on 100-prosenttisesti sähköinen voimanlähde, joka ei tuota päästöjä tai moottorimelua. Tämän lisäksi nosturissa ei tarvita ollenkaan hydrauliöljyä.

Hybridimobiilipukkinosturi

Kalmarin hybridimobiilipukkinosturi

Kalmarin hybridimobiilipukkinostureiden avulla voit vähentää mobiilipukkinostureiden polttoaineenkulutusta jopa 56 prosenttia älykkään energian talteenotto- ja tuottojärjestelmän ansiosta. Lisäksi voit samalla vähentää päästöjä ja melua.

SmartPower-mobiilipukkinosturi

E-One² SmartPower -mobiilipukkinosturi

Merkittävästi pienemmän dieselmoottorinsa ja älykkään virranhallintajärjestelmänsä ansiosta Kalmar E-One² SmartPower -mobiilipukkinosturi kuluttaa parhaimmillaan jopa 10 litraa vähemmän polttoainetta tunnissa perinteiseen mobiilipukkinosturiin verrattuna.

Classic-mobiilipukkinosturi

E-One²-mobiilipukkinosturi

E-One²-mobiilipukkinosturissa yhdistyvät diesel- ja sähkömoottoritekniikan parhaat puolet. Niin polttoaineenkulutus, päästöt kuin huollon tarvekin ovat alhaiset. Siinä on vähäpäästöinen dieselmoottori sekä täysin sähkötoiminen nostovaunu, pyörien kääntömekanismi sekä konttitarttuja.