This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar E-One² -mobiilipukkinosturi

Kalmarin E-One²-mobiilipukkinosturissa yhdistyvät diesel- ja sähkömoottoritekniikan parhaat puolet. Niin polttoaineenkulutus, päästöt kuin huollon tarvekin ovat alhaiset.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar -mobiilipukkinosturin tekniset tiedot
Nostonopeus
58 m/min, 5 s
Nostovaunun nopeus
70 m/min, 4 s
Pukkinosturin nopeus
130 m/min, 8 s
Turvallinen työskentelykuorma SWL
41 t

Ylivoimainen suorituskyky, pienempi polttoaineenkulutus

Tässä mobiilipukkinosturissa on vähäpäästöinen dieselmoottori sekä täysin sähkötoiminen nostovaunu, pyörien kääntömekanismi sekä konttitarttuja. Koska hydraulijärjestelmää ei ole, kunnossapito on helppoa, sillä tarkistettavia ja huollettavia osia on vähemmän. E-One² -mobiilipukkinosturin 1 000 tunnin huoltoväli on markkinoiden pisin. Lisävarusteena saatava muuttuvanopeuksinen VSG (Variable Speed Generator) -generaattori säästää polttoainetta jopa 45 % optimoimalla moottorin käyntinopeuden automaattisesti tarvittavan tehon mukaiseksi. Tämä innovatiivinen teknologia voi vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 100 000 kg vuodessa perinteisiin mobiilipukkinostureihin verrattuna. Laskelmassa polttoaineenkulutus on 21 litraa tunnissa ja nosturia käytetään 4 000 tuntia vuodessa.

 

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.

Lue lisää

OPA, Oslon satama

Maailman edistynein mobiilipukkinostureiden automaatio nostaa tehokkuuden uudelle tasolle Norjan suurimmassa rahtisatamassa

Lue lisää