This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin hybridimobiilipukkinosturi

Kalmarin hybridimobiilipukkinostureiden avulla voit vähentää mobiilipukkinostureiden polttoaineenkulutusta jopa 56 prosenttia älykkään energian talteenotto- ja tuottojärjestelmän ansiosta. Lisäksi voit samalla vähentää päästöjä ja melua. 

 

Vähennä polttoainekustannuksia tuottavuudesta tinkimättä

Kalmarin hybridimobiilipukkinostureissa on pienempi, energian talteenottojärjestelmällä varustettu dieselmoottori, jonka avulla voit saavuttaa jopa 56 prosentin polttoainesäästöt useimpiin markkinoilla oleviin dieselmobiilipukkinostureihin verrattuna. Järjestelmä optimoi automaattisesti moottorin käyntinopeutta tarvittavan tehon mukaan, ja samalla talteenottojärjestelmä ottaa talteen konttien käsittelystä, jarrutuksista ja pukkinosturin liikkeistä syntyvän ylimääräisen energian käytettäväksi nostotoiminnoissa. Merkittävien polttoainesäästöjen lisäksi Kalmarin hybridimobiilipukkinosturi voi auttaa vähentämään myös melua ja päästöjä terminaalissa.

Huippuluokan ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sähkömekaaninen heilumisenestojärjestelmä, Smart-Profile-törmäyksenestojärjestelmä, SmartView-kamerajärjestelmä sekä täysin uusi intuitiivinen graafinen käyttöliittymä kuljettajan käyttöön. Kalmarin hybridimobiilipukkinostureita on saatavana jopa leveydellä 10+1, joten ne takaavat hyvän pinoamistiheyden ja tehokkaan maa-alueen käytön.

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.

Lue lisää

OPA, Oslon satama

Maailman edistynein mobiilipukkinostureiden automaatio nostaa tehokkuuden uudelle tasolle Norjan suurimmassa rahtisatamassa

Lue lisää