Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar E-One² Zero Emission -mobiilipukkinosturi

Kalmar E-One² Zero Emission -mobiilipukkinosturissa on 100-prosenttisesti sähköinen voimanlähde, joka ei tuota päästöjä tai moottorimelua. Tämän lisäksi nosturissa ei tarvita ollenkaan hydrauliöljyä. Yksinkertainen rakenne tarkoittaa huomattavasti pienempää kunnossapitotarvetta kuin dieselmoottorilla varustetuissa mobiilipukkinostureissa.

Enemmän vähemmällä

Yksinkertainen rakenne tarkoittaa huomattavasti pienempää kunnossapitotarvetta kuin dieselmoottorilla varustetuissa mobiilipukkinostureissa. Useimmissa kohteissa yhden vanhan dieselnosturin vaihtaminen E-One² Zero Emission -mobiilipukkinosturiin voi säätää 600 litraa moottoriöljyä vuodessa. Sähköisen voimanlähteen ansiosta moottorin osien huoltoja ei tarvita. Se puolestaan tarkoittaa lyhyempiä käyttökatkoaikoja ja pienempiä kunnossapitokuluja. Dieselmoottorilla varustettuun mobiilipukkinosturiin verrattuna Kalmar E-One² Zero Emission -nosturin päästöt ovat 90 % pienemmät.

Tekniset tiedot Kalmar -mobiilipukkinosturin tekniset tiedot
Nostonopeus
58 m/min, 5 s
Nostovaunun nopeus
70 m/min, 4 s
Pukkinosturin nopeus
130 m/min, 8 s
Turvallinen työskentelykuorma SWL
41 t
Tekniset tiedot

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.

Lue lisää

OPA, Oslon satama

Maailman edistynein mobiilipukkinostureiden automaatio nostaa tehokkuuden uudelle tasolle Norjan suurimmassa rahtisatamassa

Lue lisää