Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Nosturimodifikaatiot ja modernisoinnit

Paranna suorituskykyä

Suorituskykyä lisäävät ja käyttöikää pidentävät modifikaatiot ja modernisoinnit tuottavat lisäarvoa optimoimalla olemassa olevien nostureiden suorituskyvyn. Tarjontaamme kuuluvat nostureiden korotukset, puomien jatkamiset ja sähköjärjestelmien uusimiset. Ratkaisut toimitetaan alueellisien liiketoimintakeskuksiemme kautta. Kalmar on johtava nosturimodifikaatioiden toimittaja kaikkialla maailmassa. Olemme auttaneet asiakkaitamme eri puolilla maailmaa parantamaan laitteidensa suorituskykyä ja pidentämään niiden käyttöikää jo yli 100 vuoden ajan.

Testatut ratkaisut kaikille nosturityypeille

Satamanostureiden, mobiilipukkinostureiden, kiskoilla liikkuvien pukkinostureiden ja konttilukkien suorituskykyä voidaan parantaa usein eri tavoin. Kalmarin asiantuntijat selvittävät yrityksesi tarpeet yhdessä sinun kanssasi ja analysoivat laitteistosi tarkasti juuri sinulle parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Nostureiden korottaminen

Konttien siirtokustannusten säästöpaineet johtavat yhä suurempiin aluksiin, mikä puolestaan kasvattaa satamanostureihin kohdistuvia vaatimuksia. Olemassa olevan nosturikaluston korkeus voi rajoittaa terminaalin kykyä palvella suurempia aluksia. Nostureiden korotusratkaisumme kasvattavat terminaalin kapasiteettia ja optimoivat sen suorituskyvyn kustannustehokkaasti tuottamalla lisäarvoa olemassa olevalla kalustolla.

Lue lisää nosturikorotuksista

Mobiilipukkinostureiden sähköistäminen

Mobiilipukkinosturin sähköistäminen on hyvä tapa saada olemassa oleva kalusto tuottamaan lisäarvoa. Polttoainekustannukset ovat yksi siirtokustannusten suurimmista osatekijöistä, ja dieselkäyttöisten mobiilipukkinostureiden sähköistäminen vähentää energiankulutusta huomattavasti ja tekee nostureista päästöttömiä.

Lue lisää mobiilipukkinostureiden sähköistämisestä

Sähköjärjestelmien modernisointi

Vanhentuneita komponentteja käyttävät sähköjärjestelmät voivat aiheuttaa nosturiseisokkeja ja heikentää terminaalin tuottavuutta. Asiantuntijamme suunnittelevat tiiviissä yhteistyössä sinun kanssasi kokonaisvaltaisen nostureiden sähköjärjestelmien modernisointiratkaisun, joka parantaa laitteiden luotettavuutta ja takaa niiden sujuvan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Lue lisää nostureiden korjaus- ja kunnostuspalveluista

Käyttöiän pidennys

Me analysoimme nosturikalustosi nykykunnon ja selvitämme tarvittavien lisänostojen määrän. Näiden tietojen pohjalta suunnittelemme ja asennamme vahvistusratkaisut, joiden avulla laitteenne toimivat turvallisesti ja luotettavasti niiden suunnitellun käyttöiän loppuun asti.

Kurottaja-alusta

Kalmarin valmistaman alustan asentaminen satamanostureihin parantaa terminaalin turvallisuutta ja tehokkuutta. Alusta parantaa turvallisuutta siirtämällä konttien pinoamisen pois maan tasalta, ja suoraan konttien alla sijaitsevat pinoamiskehikot lyhentävät konttien siirtoaikaa ja tehostavat siten terminaalin toimintaa. Tarjoamme myös lukuisia muita turvallisuutta parantavia vaihtoehtoja, kuten puoliautomaattisia ratkaisuja.

Nosturin kuormakapasiteetin kasvattaminen

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja nostureiden kuormakapasiteetin kasvattamiseen, kuten nostovaunun vaihtaminen kevyempään ja rakenteelliset parannukset.

Raidevälin tai nosturin leveyden muutokset

Asiantuntijamme etsivät yhdessä kanssasi parhaan ratkaisun, kun satamanosturin raideväliä on kasvatettava tai lyhennettävä esimerkiksi nosturin siirron yhteydessä.

Nosturin nopeuden kasvattaminen

Nosturien toimintanopeuden kasvattaminen voi parantaa tuottavuutta. Kalmar suunnittelee ja asentaa nostureidesi nosto- ja ajonopeutta lisäävät, nostureiden tyypin ja kunnon mukaiset modifikaatiot.

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.