Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Vaihteistojen kunnostus

Nosturin vaihteiston vaihtaminen Kalmarin kunnostamaan vaihteistoon säästää rahaa ja on uuden vaihteiston hankintaa ekologisempi vaihtoehto.

Nostureiden tunkkaus

Erikoislaitteillamme on mahdollista tunkata minkä tahansa kokoisia nostureita turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti. Ennen tunkkauksen aloittamista asiantuntijatiimimme tarkistaa nosturin kestävyyden ja vakauden, joihin vaikuttavat tuulikuorma, laiturin kuormitus sekä kuorman jakautumisen vaatimukset. Saat asiakirjan, jossa prosessi on kuvattu yksityiskohtaisesti ja jossa erityisesti tuodaan esille toimenpiteet, joilla varmistetaan turvallisuus koko tunkkausprosessin aikana.

Kustannustehokas ratkaisu

Kunnostettu vaihteisto on paitsi huomattavasti uutta edullisempi, se myös vähentää toimintasi ympäristövaikutuksia. Annamme lisäksi vanhasta vaihteistostasi hyvitystä ja kunnostamme sen jälleenmyyntiin. Meillä on laaja valikoima toimitusvalmiita konttikurottajien, tyhjien konttien käsittelylaitteiden, terminaalitraktoreiden ja trukkien vaihteistoja.

 

 

Uudenveroiseksi kunnostettu

Asiantuntijamme tarkastavat jokaisen vaihteiston huolellisesti ja kunnostavat sen. Vaihteistojen luotettavuus ja turvallisuus testataan tiukkojen kriteerien mukaisesti ennen niiden jälleenmyyntiä. Myönnämme kaikille kunnostetuille vaihteistoillemme 12 kuukauden takuun.

 

 

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.