Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Lisää käyttötunteja nostureillesi

Epäluotettava nosturi maksaa sekä aikaa että rahaa. Me suoritamme kiireelliset korjaukset, joilla laitteesi saadaan nopeasti toimintaan ja laadimme sinun kanssasi kunnostusohjelman, joka pidentää sen käyttöikää.

Nostureiden tunkkaus

Erikoislaitteillamme on mahdollista tunkata minkä tahansa kokoisia nostureita turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti. Ennen tunkkauksen aloittamista asiantuntijatiimimme tarkistaa nosturin kestävyyden ja vakauden, joihin vaikuttavat tuulikuorma, laiturin kuormitus sekä kuorman jakautumisen vaatimukset. Saat asiakirjan, jossa prosessi on kuvattu yksityiskohtaisesti ja jossa erityisesti tuodaan esille toimenpiteet, joilla varmistetaan turvallisuus koko tunkkausprosessin aikana.

Nosturit nopeasti kuntoon

Odottamattomalla laiterikolla voi olla suuri vaikutus toimintaan, erityisesti jos kyseessä on satamanosturi. Ongelmatilanteessa tarvitaan nopeaa ja luotettavaa tukea, jotta nosturi saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin töihin. Asiantuntijamme selvittävät parhaan korjausratkaisun yhteistyössä oman teknisen tiimisi kanssa ja hoitavat nosturisi kuntoon niin nopeasti kuin mahdollista.

 

 

Paranna nostureidesi suorituskykyä

Kova käyttö, vanhentuneet sähköjärjestelmät tai kunnossapidon laiminlyönti voi heikentää nosturin tehokkuutta ja aiheuttaa seisokkeja, laskien koko terminaalin tuottavuutta. Kalmarin asiantuntijatiimi laatii sinun tarpeidesi mukaisen, nosturien tehokkuutta ja luotettavuutta parantavan kunnostussuunnitelman, joka takaa niiden sujuvan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

 

 

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.