This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin uudessa kiskoilla liikkuvien pukkinosturien (RMG) sarjassa yhdistyvät kaikki edut, jotka Nelcon, RMG-nosturien uranuurtaja ja Kalmar, jolla on yli 30 vuoden kokemus automaattisten konttinostureiden (ASCs) toimittamisesta terminaaleihin ympäri maailman, voivat yhdessä saada aikaan. Pukkinosturit sopivat erinomaisesti konttiterminaaleihin, joissa tarvitaan suurta pinoamistiheyttä tai vaativiin intermodaalisiin sovelluksiin. Kalmarin RMG-nosturit ovat erittäin luotettavia ja tehokkaita nostureita, joilla voit tehostaa yrityksesi liiketoimintaa.

Suunniteltu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Kalmar tietää, että suunnittelussa on olennaisen tärkeää joustavuus. Tästä syystä Kalmarin RMG-nosturit on suunniteltu vastaamaan käyttökohteesi vaatimuksia, jonka ansiosta nosturit sopivat sekä rakentamattomille tonteille että olemassa oleville teollisuusalueiden toimintaan. Ne voidaan yhdistää Kalmarin horisontaalikuljetuksiin tai mobiililaitteisiin, jolloin ne tarjoavat kattavan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun intermodaali- ja konttiterminaaleille.Kaikissa Kalmarin RMG-nostureissa on erittäin tehokkaat sähköiset käyttölaitteet, jotka tarjoavat äärimmäisen pehmeän ja päästöttömän toiminnan.

 

Valmis tulevaisuuden haasteisiin.

Kaikkia Kalmarin RMG-nostureita voidaan ohjata manuaalisesti, automaattisesti sekä etänä. Vaikka ostaisitkin manuaalisesti ohjattavan nosturin, siitä voidaan tarvittaessa tehdä myöhemmin jälkiasennuksena etäohjattava tai automatisoitu nosturi. Olipa RMG-nosturityyppisi mikä tahansa, Kalmar päivittää nostureidensa käyttöjärjestelmiä jatkuvasti. Näin ne pysyvät aina parhaassa mahdollisessa käyttökunnossa.

Erittäin monipuolinen.  

RMG-nosturimme valmistetaan kunkin asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Niiden raideväli voi olla 20–55 metriä, nostokyky jopa 65 tonnia, kurotusetäisyys jopa 18 metriä ja pinoamiskorkeus yksi yli kuuden.

Erilaisia nostovaunuja.

Voit valita nosturin profiilia virtaviivaistavan kiinteän nostovaunun tai optimoidulla palkkijärjestelmällä varustetun kääntyvän nostovaunun, joka on hyvin kevyt ja matalaprofiilinen.

Pukkinosturi.

Pyörien ja käyttömekanismien määrä voidaan optimoida kuhunkin projektiin sopivaksi.

Kaikki sähköisiä.

Kalmarin RMG-nostureissa käytetään 50 tai 60 Hz:n sähkökäyttöyksiköitä, joihin voidaan syöttää virta joko kaapelikelan tai jännitekiskon kautta. Se tekee niistä puhtaita ja ympäristöä säästäviä työkaluja, jotka eivät aiheuta paikallisia päästöjä.

 

 

Helppo huoltaa ja ylläpitää.

RMG-rakenteen ympärillä olevat huoltotasot tekevät huolto- ja kunnossapitotoimista helpompia ja turvallisempia. Kalmar Care tarjoaa nostureilla laajan valikoiman huolto- ja ylläpitosopimuksia, jotka takaavat nosturin mahdollisimman hyvän käyttöaikasuhteen.