This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Päivystävä tekninen tuki

Kalmar tarjoaa yrityksesi koneille täyden tuen niiden koko elinkaarelle. Hoidamme kiireelliset korjaukset, tarjoamme huollon asiantuntemusta ja selvitämme viat sekä ongelmat nopeasti ja perusteellisesti, koneiden valmistajasta ja tyypistä riippumatta.

Gävle Container Terminal, Ruotsi

Edistyneen kalustonsa huoltojen uskominen Kalmar Caren hoiviin säästää aikaa ja rahaa Gävle Container Terminalissa. Taatun palvelutason ansiosta yrityksen oma henkilöstö voi keskittyä tarjoamaan korkealuokkaista asiakaspalvelua.

Lue lisää

Transnet, Ngquran satama, Etelä-Afrikka

Eteläafrikkalainen Transnet Port Terminals on valinnut täyden huolto- ja kunnossapitosopimuksen, joka kattaa sekä Kalmarin että muiden toimittajien laitteet.

Lue lisää

SCA Logistics, Rotterdam

Kalmar Complete Care -sopimus tarjoaa kattavan huollon ja kunnossapidon SCA Logisticsin kahdelle satamanosturille, mukaan lukien kaikki kunnossapitoon liittyvät tehtävät, varaosatoimitukset, sekä ympäri vuorokauden, kaikkina viikonpäivinä päivystävän tukipalvelun.

Lue lisää

Korjaus- ja kunnossapitopäivystys

Onko sinulla kiireellinen korjaustarve? Tarvitsetko huoltoasiantuntemusta toimintasi tueksi? Meidän teknisen tuen asiantuntijamme ovat vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

Huoltopäivystyksemme kattaa korjaavan ja ennakoivan kunnossapidon palvelut sekä varaosatoimitukset.

Löydät lähimmän huoltoyhteyshenkilösi täältä

Nopea vianetsintä kaikille koneillesi

Vian tai toimintahäiriön aiheuttajan etsiminen voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Kalmarin asiantuntijat selvittävät ongelman paikan päällä ja varmistavat, että koneesi palaavat toimintaan mahdollisimman pian. Tukemme on saatavilla kaikkialla maailmassa, koneen valmistajasta tai tyypistä riippumatta.

Huollon tuki pitää liiketoimintasi käynnissä

Lue kuinka kaikenmerkkisille ja -tyyppisille kuormankäsittelykoneille saatavilla olevat Kalmar Care -huoltosopimukset pitävät huolen siitä, ettei liiketoimintasi keskeydy missään olosuhteissa. Yrityksesi voi keskittyä omaan toimintaansa, kun me pidämme huolen siitä, että tarvittavat materiaalit ja ammattitaito ovat aina saatavilla.


Tutustu Kalmar Care -palvelusopimuksiin

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.