This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kokemusta, jolla on merkitystä.

Kalmarin luotettavilla ja tehokkailla satamanostureilla (STS-nosturit) ylläpidät terminaalisi tuottavuutta ja saat kilpailuetua. Satamanosturin yksinkertaistettu modulaarinen rakenne on kevyt, kestävä ja helppo huoltaa. Se on myös räätälöitävissä tarkasti juuri sinun yrityksesi tuotekohtaisten määritelmien mukaiseksi. Autamme sinua prosessin jokaisessa vaiheessa aina suunnittelusta ja teknisten määritelmien huomioimisesta toimitukseen saakka, olitpa missä päin maailmaa tahansa.

Satamanosturi (STS-nosturit) on yksi konttiterminaalin tärkeimmistä laitteista, joten ammattitaitoisen ja kokeneen kumppanin tuki jokaisessa vaiheessa todella kannattaa.

Nykyisissä nopeatahtisissa konttisatamissa satama voi saada merkittävää kilpailuetua alusten viipymisaikoja lyhentämällä. Satamanosturimme on suunniteltu juuri tätä varten: ne ovat nopeita ja niiden käyttövalmius on ylivoimainen.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus näiden tärkeiden laitteiden suunnittelusta, rakentamisesta ja päivittämisestä. Lisäksi olemme kehittäneet useita alakohtaisia innovaatioita eri teollisuudenaloille. Annamme sinulle ammattitaitoista tukea prosessin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta ja teknisten määritelmien huomioimisesta huoltoon ja varaosien toimitukseen sekä päivityksiin ja jälkiasennuksiin.

Evyapport, Turkki

Kalmar toimitti kaksi satamanosturia Turkin suurimpaan satamaan, Evyapportiin. Toimitus oli osa merkittävää laajennusprojektia, jonka tarkoitus oli kasvattaa sataman konttienkäsittelykapasiteettia. Nostureiden avulla sataman vuotuinen käsittelykapasiteetti nousi 400 000:sta 750 000:een TEU-yksikköön.

Lue lisää