Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Satamanosturien siirtokuljetukset

Tehokkaat ja turvalliset siirrot maitse tai vesitse

Nosturin siirtäminen meri-, joki- tai maakuljetuksena voi olla monimutkaista ja riskialtista. Laitteistoon kohdistuvan rasituksen ymmärtäminen on äärettömän tärkeää tehtävän onnistumisen kannalta. Nostureiden vakauteen ja kestävyyteen perehtyneet asiantuntijatiimimme ovat suorittaneet useita nostureiden siirtoja turvallisesti ja sujuvasti eri puolilla maailmaa.

Miksi valita Kalmar toteuttamaan nosturin siirto?

Satamanosturin siirtäminen toiseen kohteeseen on mittava projekti, jossa ensisijainen näkökohta on turvallisuus. Kun nosturi siirretään laivalla tai lautalla, laitteen saaminen aluksen kyytiin on projektin helppo osa. Huomioitavia asioita ovat esimerkiksi laiturin korkeus, vedenpinnan korkeus ja vuorovesi. Silti todellinen haaste voi olla merikuljetuksen nosturiin kohdistaman epätavallisen rasituksen vaikutusten arviointi.

Asiantuntijamme simuloivat aluksen ja nosturin käyttäytymistä merikuljetuksen aikana ja suunnittelevat sen perusteella sopivan kiinnitysratkaisun. Suunnitteluosaamisemme lisäksi tarjoamme sinulle tehtävän onnistumisen edellyttämän projektinjohto-osaamisen.

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.