Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Ottawa T2

Vallankumous. Jälleen. Tässä on T2

Kalmar Ottawa T2 on uuden sukupolven laite terminaalitraktorin keksijöiltä. T2 on tarkoitettu tuomaan järjestystä, hallittavuutta ja tehokkuutta perävaunujen käsittelyyn. Se on yhdistelmä tehoa, toiminnallisuutta, suorituskykyä, erinomaista ergonomiaa ja helppoa huollettavuutta. Nopea vetopöydän nosto nopeuttaa perävaunujen käsittelyä. Täysin uudelleen suunniteltu ohjaamo lisää ajomukavuutta ja tuottavuutta. Helposti saatavilla olevat huoltokohteet nopeuttavat tarkistuksia ja kunnossapitotoimia, mikä on äärimmäisen tärkeää tämän päivän hektisissä terminaaliympäristöissä. 

Uusi terminaalitraktoreiden standardi

Olemme palanneet piirustuslaudan ääreen ja pyytäneet apua todellisilta terminaalitraktoreiden asiantuntijoilta – omilta asiakkailtamme. Olemme halunneet luoda laitteen, jonka hyöty näkyy siellä, missä sillä on merkitystä: asiakkaidemme tuloksessa. Aivan jokainen T2:n ominaisuus on suunniteltu siten, että ne tekevät stressaavista perävaunujen siirroista sujuvampia, turvallisempia ja tehokkaampia. Sen moduulirakenteinen alusta on valmistettu vastaamaan terminaalitoimintojen tiukkoihin vaatimuksiin. Silti se on niin kevyt, että polttoaineenkulutus on pienempi ja käsiteltävyys entistä parempi. Vetopöydän nosto toimii nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan pikanostosylintereiden, ylä- ja alaosan kalottilaakeroinnin sekä vahvemmin tuetun nostomekanismin ansiosta. Ohjaamossa ja kuljettajan työympäristössä olemme todella tehneet jotain totutusta poikkeavaa. Loistavalla näkyvyydellä ja suojauksella varustettuun ohjaamoon nouseminen ja siitä poistuminen on entistäkin helpompaa ja turvallisempaa, ja mukavuus ja käyttäjäystävällisyys ovat suorastaan ennennäkemättömällä tasolla.

T2 tien päällä

4x2-kokoonpanossa T2 on DOT/EPA-sertifioitu liikennekäyttöön. Se soveltuu täydellisesti jakelutehtäviin silloin, kun varastot ja terminaalit ovat maantieteellisesti hajautettuja ja lyhyitä siirtoja on tehtävä yleisillä teillä.

Suunniteltu uudelleen Sinua varten

Turvallinen, helppo pääsy ja käyttö

 • Korkea ja leveälle aukeava ovi helpottaa nousemista ohjaamoon ja sieltä pois
 • Askelmat ja kiinnipitokahvat tekevät ohjaamoon ja sieltä pois kulkemisesta turvallisempaa
 • Suuri etulasi ja taustapeili tarjoavat huippuhyvän näkyvyyden
 • Vakiovarustukseen kuuluu huippukestävä, kierähdyssuojauksella? varustettu teräsrunkoinen ohjaamo

Nopeampi ja helpompi valvonta ja kunnossapito

 • Pääsy ohjaamojärjestelmiin etupaneelin kautta helpottaa huoltoja ja korjauksia
 • Sähköinen ohjaamon kallistus nopeuttaa pääsyä huoltokohteisiin
 • Säännölliset tarkistukset ja tehtävät, kuten moottori- ja vaihteistoöljyn tarkistukset, voidaan tehdä maanpinnan tasolta

Ylivertainen ergonomia ja käyttäjäystävällisyys

 • Suuri ohjauspyörä parantaa hallittavuutta
 • Yksinkertainen mittaristo ja käyttäjäystävälliset keinukytkimet helpottavat valvontaa ja käyttöä
 • Tilavaan kojelautaan voidaan sijoittaa terminaalin omaan hallintajärjestelmään liittyvää laitteistoa
 • Polkimien vaimennus tekee hallinnasta pehmeämpää ja tarkempaa

Tekniset tiedot Kalmar Ottawa T2
Moottori
Cummins
Voimansiirto
Allison
Voimalinja
4x2
Teho (kW-r/min)
123-2200
Vääntömomentti (Nm–r/min)
732-1500
Etuakseli
Meritor
Taka-akseli
Meritor
Tekniset tiedot Kalmar Ottawa T2
Moottori
Cummins
Voimansiirto
Allison
Voimalinja
4x2
Teho (kW-r/min)
123-2200
Vääntömomentti (Nm–r/min)
732-1500
Etuakseli
Meritor
Taka-akseli
Meritor

Käyttökohteet

 

 • Jakelukeskukset
 • Logistiikkakeskukset
 • Varastointi
 • Teollisuuden kevyet käsittelytehtävät
 • Konttien käsittely
 • Intermodaalikuljetuksien käsittely

Jempsons, UK

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää

Wallhamn, Ruotsi

Wallhamnin satama on Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva satama. Siellä on käytössä neljä sataman omien toiveiden mukaisesti varusteltua Kalmarin terminaalitraktoria, jotka auttavat satamaa säilyttämään asemansa menestyksekkäänä kauttakulkuväylänä Ruotsin vientiteollisuudelle.

Lue lisää