Ota yhteyttä

Essential-sarjan haarukkatrukit (10-18 tonnia)

Essential-sarjan DCG100-180T-haarukkatrukit ovat taatusti luotettavaa Kalmar-laatua. Laadukkaissa Kalmar-trukeissa on korkea käyttötaso sekä erinomainen toimintateho ja hinta. Lujatekoiset ja luotettavat haarukkatrukkimme on valmistettu hyväksi havaitsemillemme alustoille, joilla voit käsitellä kaikista vaativimpiakin kuormia. Kalmar Essential -sarjan haarukkatrukkien suorituskyky ylittää kaikki odotuksesi.

Taattua Kalmar-laatua - kaikille.

Uusissa Essential-sarjan haarukkatrukeissamme on erinomainen hinta-laatusuhde, ja ne täyttävät taatusti kaikki odotuksesi. Trukit on valmistettu testatuille, luotettaville ja vankoille alustoille, jotka on tarkoitettu kaikista vaativimpiinkin käyttökohteisiin. 10-18 tonnin nostokapasiteettiensa ansiosta trukit sopivat erinomaisesti säiliöiden, teräksen ja puun nostamiseen.

Testatut ja luotettavat alustat.

Tiedämme, että toiminnan tehokkuus perustuu käytettävyyteen ja luotettavuuteen. Siksi uudet Essential-sarjan haarukkatrukkimme on rakennettu uusimmalle alustallemme, joka on käytössä jo yli 10 000:ssa Kalmar-laitteessa.  Trukeissa on erittäin vakaat ja kestävät rungot. Yleisesti käytössä olevat sähköjärjestelmät sekä väri-HMI-näyttö parantavat ja helpottavat vianmääritystä.

Paljon valinnanvaraa.

Uudessa Essential-sarjan haarukkatrukkivalikoimassamme on mistä valita, joten saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan laitekokoonpanon. Tarjolla olevat vaihtoehdot:

  • 7 erilaista nostokapasiteettia
  • 3 erilaista mastoa
  • 3 erilaista ohjaamoa
  • 2 erilaista kiinnityskorkeutta
  • 2 erilaista moottoria erilaisilla luokituksilla.

Valitse laajasta valikoimastamme:

Nostaminen:
Nostokapasiteetteja on saatavilla useita erilaisia - 10, 12, 12,7, 14, 15, 16 ja18 tonnia. Valitusta kapasiteetista riippuen saatavilla on myös useita eri kuorman keskitysasentoja.

Mastot. Valittavissasi on kolme erilaista mastovaihtoehtoa, joissa kaikissa on selkeä näkymä. Valitse joko vakiomallinen duplex-masto, duplex-vapaanostomasto tai matalampaan mastokorkeuteen tarkoitettu triplex-vapaanostomasto.

Essential-sarjan ohjaamot:
Valittavissasi on kolme erilaista ohjaamoversiota. Täysin suljettu ohjaamo (ilmastointi lisävarusteena), osittain suljettu ohjaamo tai täysin avoin ohjaamo.

Kiinnityskorkeudet:
Essential-sarjan ohjaamoihin on saatavilla kaksi erilaista kiinnitysasentoa. Ohjaamo voidaan kiinnittää joko vakiokorkeudelle tai 300 mm korkeammalle, mikä parantaa näkyvyyttä.

Moottorit. Trukkeihin on saatavilla kaksi erittäin tehokasta moottoria kahdella eri luokituksella - uusi Volvo 105 kW tai luotettava Volvo 129 kW. Molempiin moottoreihin on saatavilla joko Stage 4/Tier 4 Final -standardin tai Stage 3A/Tier 3 -standardin päästövaatimukset täyttävät moottoriluokitukset.

Tuki:
Valittavissasi on neljä erilaista Kalmar Care -huoltosopimusta. Saatavilla on myös laaja valikoima alkuperäisiä Kalmar-varaosia. Laadukkaat alkuperäiset Kalmar-varaosat vastaavat aina valmistajan vaatimuksia - ja jopa ylittävät ne. Näin sinä saat heti juuri oikean varaosan.

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.