Ota yhteyttä

Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet, 80-100

Uusi 8-10 tonnin tyhjien konttien käsittelylaitteiden Essential-mallistomme pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan. Laitteet täyttävät odotukset niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Saatavilla on kolme eri laitetta, joiden nostokapasiteetit vaihtelevat 8-10 tonnin välillä.  Tehokkaiden voimansiirtoyhdistelmien valikoima vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Jopa 10 prosentilla.

G-sukupolven alusta.

Essential-mallistomme pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan ja yli 10 000 konttikurottimen rakentamisesta saamaamme kokemukseen. Laitteiden yhteiset sähkö-, ohjaus- ja vianmääritystoiminnot helpottavat eri mallien käyttöä.

 

Helpompi huolto ja kunnossapito.

Helppopääsyiset huoltokohteet ja pitkät huoltovälit nopeuttavat ja helpottavat huoltotoimia ja optimoivat laitteiston käyttöasteen.

 

Uusi Essential-ohjaamo.

Uudessa, ergonomisessa Essential-ohjaamossa kaikki ohjaimet ja säätimet ovat kätevästi kuljettajan ulottuvilla. Monipuoliset ohjaussauvat parantavat käyttöturvallisuutta ja helpottavat ohjausta - kaikkia liikkeitä hallitaan samasta paikasta. Ohjaamo voidaan asentaa kiinteästi tai kiskoille, jolloin se on hydraulisesti liikuteltavissa käytön aikana.

 

Parempi turvallisuus.

Kuljettajien turvallisuus on aina etusijalla. Siksi laitteissamme on vakiona enemmän turvallisuustoimintoja kuin kilpailijoidemme laitteissa. Lisäksi työntekijöiden turvallisuutta voi parantaa takakameralla, LED-lisävaloilla ja nopeudenrajoittimella.

 

Päivitä tehokkaampaan nosturiin.

Haastavissa olosuhteissa työskentelyä varten Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet voidaan varustaa raskaaseen käyttöön suunnitelluilla ohjaus- ja vetoakseleilla sekä nostoketjuilla. Raskaaseen käyttöön tarkoitetut akselit parantavat laitteiden vakautta nostettaessa kuormia pinon päälle, mikä parantaa sekä kuljettajan että muiden läsnäolijoiden turvallisuutta.

 

Kallistuvat mastot.

Kaikkien tyhjien konttien käsittelylaitteiden mastot kallistuvat +/-3 astetta sekä eteen- että taaksepäin. Taaksepäin kallistus auttaa kuorman vakauttamisessa liikkeen aikana ja helpottaa kontin nostamista pinosta. Eteenpäin kallistus puolestaan tekee kontin sijoittamisesta pinoon tai perävaunuun huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena saatavilla on myös kallistusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat erilaiset kallistuskulmat.

Pienennä polttoaineenkulutusta jopa 10 %.

Uusimman sukupolven tehokkaiden moottorien ja parannetun DANA TE 14300 3+3 -vaihteiston ansiosta tarjolla on useita voimansiirtovaihtoehtoja, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta jopa 10 prosentilla tehosta tinkimättä.  Moottoreita on saatavilla Tier 3- ja Tier 4F -päästövaatimukset täyttävinä.

 

Sujuvammin ja tehokkaammin.

Kaikissa Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteissa on kuorman tunnistava hydraulijärjestelmä, joka punnitsee käsiteltävän kontin ja käyttää sen nostamiseen sitten juuri oikeaa tehoa.

 

Tehoa tarpeiden mukaan.

Jos tarvitset lisätehoa, jotta tietty tehtävä saataisiin nopeammin päätökseen, voit turvautua power on demand -järjestelmäämme. Se käskee moottoria tuottamaan lisätehoa yhdellä painikkeen painalluksella.

 

Turvallisempaa ja nopeampaa kunnossapitoa.

Alan pisimpien huoltovälien sekä turvallisten ja helppopääsyisten huoltokohteiden ansiosta kunnossapitotoimet onnistuvat nopeasti ja turvallisesti. Niinpä säästät aikaa ja rahaa.

 

Ergonominen muotoilu.

Ergonominen Essential-ohjaamo parantaa kuljettajan työmukavuutta ja ohjaustarkkuutta. Säädettävän ohjauspyörän sekä vakiomallisten ohjausvipujen tai kahden lisävarusteena saatavan ohjaussauvan ansiosta kaikki on aina helposti ulottuvilla.

 

Mukavampi työympäristö.

Uudessa Essential-ohjaamossa on uudenlainen ilmastointijärjestelmä. Sen poikkeuksellisen tehokkaat tuulettimet poistavat tiivistyneen kosteuden nopeasti, joten kuljettajien työympäristö pysyy miellyttävänä.

 

Yhteinen alusta.

Standardoidulla alustalla on monia etuja. Kaikissa malliston laitteissa on sama ohjauspaneeli, samat sähkövarusteet ja vikakoodit sekä samanlaiset liitännät. Enenevissä määrin myös samat varaosat käyvät eri laitteisiin. Niinpä laitteiden käyttö on helpompaa.

 

Monia turvaominaisuuksia vakiona.

Turvaominaisuuksiin kuuluvat muiden muassa luistamattomat pinnat ja kaksi ovea hätätilanteen varalta. LED-valot ovat vakiovarusteita. Sähkötoiminen käsijarru kytkeytyy automaattisesti moottorin sammuessa, ja ylikuormituksen hallintajärjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos määritetyt rajat ylittyvät.

 

Paremmat liitännät.

Uudet laitteemme ovat entistä älykkäämpiä, sillä ne pystyvät jakamaan enemmän tietoja ulkoisten lähteiden kanssa. Kun laite kytketään Kalmar SmartFleet -sovellukseen, voit seurata ja optimoida sen suoritusta. Yhdistäminen on mahdollista myös muihin ulkoisiin järjestelmiin.

 

Tekniset tiedot Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteiden (80-100) tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
8 000-10 000
Kuorman keskipiste (mm)
1 210
Akseliväli (mm)
4 550
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA TE 14300 3+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo, vakiomalli tai korkea malli
Tekniset tiedot Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteiden (80-100) tekniset tiedot
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA TE 14300 3+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo, vakiomalli tai korkea malli

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.