Ota yhteyttä

Kontinkäsittelylaitteet vaativaan maastoon

Tehty kestämään

Kalmarin maastokäyttöön tarkoitetut kontinkäsittelyratkaisut on suunniteltu erityisesti kaikkein mvaativimpiin oloihin (maailmassa). Valikoimaamme kuuluu vakiomallisia ja asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä kurottajia ja haarukkatrukkeja esimerkiksi öljy- ja kaasuteollisuuden, kaivos- ja metsäalan, raideliikenteen sekä sotilaskohteiden logistiikkatarpeisiin.

RT240-konttikurottaja vaativaan maastoon 

Kalmar RT240 on maastokäyttöön tarkoitettu konttikurottaja, joka on suunniteltu erityisesti sotilaskohteiden ja kaupallisien toimijoiden logistiikkatarpeisiin. Sen nostokyky on 29,5 tonnia ja sillä voidaan ajaa käytännössä minkälaisessa maastossa hyvänsä. Lisäksi se soveltuu käytettäväksi äärimmäisissä sääoloissa, kuten aavikoilla tai arktisilla alueilla. RT240:n suurin mahdollinen kahlaussyvyys on 1,5 metriä. Siinä on kaksipyörä-, nelipyörä- ja rapuohjausmahdollisuus, mikä takaa erinomaisen käsiteltävyyden kaikissa maasto-oloissa. Ilman kuormaa RT240:n suurin ajonopeus asfaltilla on 38 km/h. Se on myös helposti siirrettävissä. Kone voidaan taittaa kuljetustilaan alle 20 minuutissa, eikä erikoistyökaluja tarvita. Sen jälkeen laite voidaan ajaa junanvaunuun, lavetille tai kuljetuslentokoneeseen. Lisätietoja on Kalmarin maastokäyttöisien työkoneiden sivustolla.

RT022-teleskooppikurottaja maastokäyttöön

Kalmar RT022 on maastokäyttöön tarkoitettu teleskooppikurottaja, jonka nostokyky on 2,2 tonnia. Pienikokoisena se voidaan ajaa kontin sisään. Siinä on kaksipyörä-, nelipyörä- ja rapuohjausmahdollisuus, mikä takaa erinomaisen käsiteltävyyden vaikeimmillakin alustoilla ajettaessa. Haarukan sivusiirto helpottaa konttien lastausta ja purkamista. Ainoastaan 9 metrin kääntösäteensä ansiosta RT022 soveltuu täydellisesti työskentelyyn ahtaissa tiloissa.