Ota yhteyttä

Konttikurottajat intermodaalikuljetusten käsittelyyn

Useita käsittelytarpeita, yksi ratkaisu

Kalmarin intermodaalikuljetusten käsittelyyn tarkoitetut konttikurottajat antavat käyttöösi tehokkaaseen toimintaan tarvittavan suorituskyvyn, nopeuden ja tarkkuuden. Monipuoliset laiteratkaisumme voidaan mukauttaa helposti useisiin erilaisiin nykyaikaisien intermodaaliterminaalien käsittelytehtäviin.

Älykkäät intermodaalikuljetusratkaisut

 

Kalmarin oma intermodaalikuljetusten teknologia on osoittautunut oikeaksi valinnaksi yhä useammissa intermodaaliterminaaleissa, joissa siirretään tavaraa rekoista juniin, proomuihin tai muihin kuljetusvälineisiin.

 

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää