Ota yhteyttä

K-Motion - Kaikki teho. 40 % vähemmän polttoainetta.

Olemme viimeisen kymmenen vuoden aikana ponnistelleet löytääksemme parhaan kestävän ratkaisun konttikurottajiamme varten. Voimme nyt esitellä innovatiivisen ja erittäin tehokkaan keinon saavuttaa merkittäviä säästöjä, kasvattaa tuottavuutta sekä vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä – Kalmar K-Motion.

Liikkuvaa tehokkuutta.

Olemme 30 vuoden kokemuksellamme ja 10 000 myydyllä konttikurottajalla ylpeitä voidessamme tarjota kaupallisesti elinkelpoisen teknologian. Kalmar K-Motion mahdollistaa huomattavan vähennyksen polttoaineenkulutuksessa veto- ja nostovoiman kärsimättä. Se on täydellinen voimansiirtojärjestelmä, jossa käytetään hyviksi havaittuja teknologioita – hydrostaattista ja hydromekaanista voimansiirtoa – yhdessä Gloriaan sulautetun älykkään ohjelmoinnin kanssa. Asiakkaidemme kentältä lähettämät raportit todistavat polttoaineenkulutuksen ja pakokaasupäästöjen vähentyneen jopa 40 %!

Ensimmäinen kone, joka julkistetaan Kalmar K-Motion -teknologialla on Kalmar Gloria DRG450 -konttikurottaja 6–6.5 konttien, intermodaalikuljetusten ja teollisuuden käsittelytarpeisiin.

Ota K-Motion-teknologiasta kaikki irti vuoden jokaisena päivänä.

Jotta voit hyödyntää K-Motion-teknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla, olemme suunnitelleet kattavan koulutustarjonnan sekä tekniselle henkilöstölle että koneiden käyttäjille. Saat lisätietoja kurssitarjonnasta alla olevasta koulutusesitteestä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

Enemmän säästöjä

Kalmar K-Motion mahdollistaa jopa 40 % alhaisemmat polttoaineenkulutuksen ja pakokaasupäästöt.

Enemmän mukavuutta

Moottorin suurin käyntinopeus on 1 700 r/min, mikä tarkoittaa vähemmän melua käyttäjälle ja lähistöllä oleville henkilöille. Portaattoman automaattivaihteiston (CVT) ansiosta vaihteenvaihdot, pysähdykset ja suunnanmuutokset ovat pehmeitä ja saumattomia, mikä parantaa ergonomiaa ja vähentää kuljettajan väsymistä.

Enemmän tehokkuutta ja tuottavuutta

Älykäs ohjausjärjestelmä jakaa tehon lisätäkseen tehokkuutta ajo- ja nostotilojen yhdistelmissä. Saatavilla oleva moottoriteho käytetään siihen, mihin se on tarkoitettu, mikä kasvattaa tuottavuutta laskettuna polttoainelitraa tai CO2-tonnia kohden. Kytkinlevyt on korvattu hydrostaattisella teknologialla, joten nopeudensäädin toimii todellisena nopeudensäätimenä ilman, että moottori tarvitsee korkeaa käyntinopeutta hitailla ajonopeuksilla. Kalmar K-Motion kasvattaa myös kokonaistarkkuutta.

Enemmän turvallisuutta

Tarkempi ohjautuvuus parantaa turvallisuutta päivittäisessä toiminnassa. Käyttäjät voivat keskittyä tehtäväänsä ja reagoida nopeasti välttäen onnettomuuksia ja rahdin vaurioitumista.

Helpompi käyttää

Kalmar K-Motion vaatii käyttäjältä vähemmän vaivaa, sillä ajo- ja nostovoiman jako toimii automaattisesti eikä moottorin käyntinopeutta tarvitse nostaa niin paljon. Konttikurottaja reagoi kiihdytykseen viipeettä ja pehmeästi.

Tutut laitteet

Useimmat komponentit ovat täysin samat kuin muissakin Gloria-konttikurottajissa. Huolto, kunnossapito ja päivittäiset tarkistukset suoritetaan tutuilla tavoilla.

Jokapäiväisiä säästöjä ja maailmanluokan TCO

Merkittävät polttoainesäästöt ja korkeampi tuottavuus tarkoittavat sitä, että Kalmar K-Motion maksaa itsensä takaisin nopeasti. Hyväksi havaitut ja laadukkaat materiaalit, kestävät komponentit ja jykevä rakenne tekevät DRG450 Kalmar K-Motionista tuottavan vaihtoehdon. 

 

TEKNISET TIEDOT:

Päästötasot

-       Ensimmäisen vaiheen esittely EU:n vaiheen 4 / EPA Tier 4 Final -vaiheen päästötasoilla

-       Toisen vaiheen esittely UI:n vaiheen 3A / EPA Tier 3 -vaiheen päästötasoilla

K-Motion on saatavilla seuraaviin DRG-malleihin:

Kontinkäsittely:

-       Akselivälit 6,0 ja 6,5 m

-       DRG 420-60 S5 – DRG 450-65 S6HC XS

-       Konttitarttuja konttikaroilla

Intermodaalikuljetus käsittely:

-       Akselivälit 6,0 ja 6,5 m

-       DRG 450-60 C5 – DRG 450-65 C5 XS

-       Combilift-tarttuja sekä konttikaroilla että perävaunulta alapuolelta nostolla

Teollisuuden kuormankäsittely:

-       Akselivälit 6,0 ja 6,5 m

-       DRG 500-60 A5 – DRG 600-65 Z XS

-       Monitoiminen työkalunostin konttikaroilla tai kaksoisnostokoukuilla