Ota yhteyttä

Konttikurottajat konttien käsittelyyn

Voima + tarkkuus = tuottavuus

Kalmarin konttikurottajilla saat ylivoimaista käytettävyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta yhdistettynä alhaisiin käyttö- ja kunnossapitokustannuksiin. Uusimman sukupolven Gloria-konttikurottajamme on luotettava ja kestävä ratkaisu, joka tarjoaa markkinoiden alhaisimmat kokonaiskäyttökustannukset , käyttäjän mukavuuden sekä ympäristöominaisuudet. Käytössä hyväksi todettuun Kalmar DRF450 -konttikurottajaan luottavat terminaalioperaattorit kaikkialla maailmassa sen tehon, monikäyttöisyyden ja koko käyttöiän kestävän taloudellisuuden ansiosta. Kalmar DRT450 on monipuolinen ratkaisu, joka voidaan muokata eri nostokyky- ja kuormankäsittelytarpeisiin sopivaksi.

Kalmarin konttikurottajat ovat tuottavimpia koneita, joita tulet koskaan omistamaan


Kalmarin konttikurottajien mallisto pohjautuu vuosikymmenien kokemukseen konttien käsittelystä sekä perinpohjaiseen testaukseen yhteistyössä käyttäjien, kunnossapitohenkilöstön sekä tuotannon ja terminaalien johdon kanssa eri puolilla maailmaa.


Toisin sanoen Kalmarin konttikurottajan hankkiessasi saat nauttia kaikista parhaista puolista: parhaasta mahdollisesta elinkaariarvosta, alhaisemmista kokonaiskäyttökustannuksista, ylivoimaisesta luotettavuudesta ja käyttäjien mukavuudesta sekä erinomaisista ympäristöominaisuuksista.


 

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää