Ota yhteyttä

DRT450 – Suorituskyky ja kestävyys yhdessä laitteessa

Kalmar DRT450 -konttikurottaja on kehitetty kasvavien markkinoiden tarpeisiin. Sillä voidaan käsitellä kontteja turvallisesti ja kustannustehokkaasti kuuluisasta Kalmar-laadusta tinkimättä.

DRT450

Kalmarin  DRT-konttikurottajaa on saatavana yhtenä tehokkaana mallina, josta löytyvät samat huippuluokan suorituskyky-, mukavuus- ja luotettavuusominaisuudet kuin kaikista Kalmar-konttikurottajista.

DRT pystyy käsittelemään täysiä kontteja nopeasti ja tehokkaasti kapeissakin tiloissa samalla, kun kuljettajan näkyvyys pysyy parhaana mahdollisena.

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää