Ota yhteyttä

Kurottajat teollisuuden kuormankäsittelyyn

Joustava ratkaisu yrityksesi nostotehtäviin

Teollisuuden käsittelytehtäviin tarkoitetut kurottajamme on suunniteltu parantamaan kaikkien nostotöiden tehokkuutta ja turvallisuutta. Innovatiivinen puomin rakenne, loistavat kierto-ominaisuudet sekä laaja lisälaitteiden valikoima tarkoittavat, että Kalmarin kurottajia voidaan käyttää erittäin monissa erilaisissa tehtävissä, kuten teräksen käsittelyssä, tuulivoimaloiden rakentamisessa sekä muissa vaativissa ja raskaissa nostotehtävissä. Esimerkiksi nopeasti kasvavan tuulienergia-alan monimutkaisen logistiikan syvällinen ymmärryksemme on auttanut meitä toimittamaan napojen, lapojen, tornien ja nasellien nostamiseen suunniteltuja erikoislaitteita.

Kalmar valmistaa maailman kattavimmin testatut laitteet. 

Vastaamme kaikkiin materiaalinkäsittelyhaasteisiin kokemuksella, innovaatioilla sekä luotettavuuden ja laadun maineellamme.

 

  • "A-mallisto" teollisuuden käsittelytehtäviin
  • 50 tonnin työkalunostin tai 60 tonnin nostokoukku
  • Teräs, tuuli, betoni, raskaat nostot

 

Kalmar ja tuulienergia
Napojen, lapojen, tornien ja nasellien siirtäminen on vaikeaa. Kurottajamme ovat luotettavia ja monikäyttöisiä työkaluja useisiin erilaisiin tuulienergiasektorin tehtäviin. Niihin voidaan kytkeä erikoisvälineitä, jotka tekevät nostotehtävistä turvallisempia ja helpompia.


 

Kalmar terästeollisuudessa
Pitkät vuorot, raskaat kuormat ja tiukat käytettävyysvaatimukset tarkoittavat, että teräksenkäsittelyratkaisujen on oltava kestäviä ja monipuolisia. Kaikki kurottajamme voidaan muokata teräksen käsittelyyn sopiviksi. Sen vuoksi Kalmar on usean tämän alan toimijan valinta.

   
 
 

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää