Ota yhteyttä

DRF400–450

Kalmarin kurottajat ovat luotettava ja monikäyttöinen ratkaisu useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten tuulivoimaloiden rakentamiseen, terästeollisuuteen, raskaisiin nostotehtäviin sekä muihin materiaalinkäsittelytehtäviin.

Nostolaitteiston, puomin ja erilaisien lisälaitevaihtoehtojen sekä niiden kierto-ominaisuuksien antama vapaus auttaa kuljettajaa parantamaan koko yrityksen työtehoa.

Vuosien varrella Kalmar on toimittanut lukuisiin erilaisiin käyttökohteisiin ja asiakkaiden vaatimuksiin sopivia materiaalinkäsittelyratkaisuja. Tuulienergiamarkkinat kasvavat merkittävästi eri puolilla maailmaa, ja erilaisien logistiikkajärjestelmien tarve on kasvanut huomattavasti. Kalmar ymmärtää tuulienergia-alan logistiikan monimutkaisuuden, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan kuhunkin tehtävään parhaiten sopivia ratkaisuja.

Kalmarin huoltoverkosto on markkinoiden kattavin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan tukipalvelut tuulienergia-alan asiakkaillemme riippumatta siitä, missä päin maailmaa he toimivat.

Napojen, lapojen, tornien ja nasellien siirtäminen on äärimmäisen vaikeaa osien koon, muodon ja painon vuoksi. Käsittely on merkittävin kustannuksiin ja ajankäyttöön vaikuttava tekijä. Mitä suurempi volyymi, sitä tehokkaampia ratkaisuja tarvitaan. Kalmarin tavoite on tarjota kustannustehokkaita nostolaitteita jokaiseen logistiikkaketjun osaan, tuotannosta asennuspaikkaan sekä raaka-aineiden käsittelystä valmiiden osien siirtoon.

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää

Egon Evertz KG, Saksa

Kalmar erityisrakensi maailman suurimman konttikurottajan täyttääkseen saksalaisyritys Egon Evertz KG:n teräslevyaihioiden käsittelytarpeet.

Lue lisää

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.

Lue lisää

BMW:n logistiikkakeskus, Saksa

Tärkeiden autonosien toimittaminen määränpäähänsä aikataulun mukaan vaatii tarkkaa ajoitusta ja täydellistä koordinointia. BMW:n logistiikkakeskus luottaa Kalmarin konttikurottajiin ja terminaalitraktoreihin pitäessään toiminnan käynnissä kellon lailla.

Lue lisää