Ota yhteyttä

Kalmarin tyhjien konttien käsittelylaitteet

Tyhjien konttien käsittelylaitteiden mallistomme on tehokkuudeltaan ja vakaudeltaan markkinoiden kärjessä. Näin varmistetaan, että kontit saadaan sijoiteltua tarkasti ja helposti. Sivutarttuja saatavana karoilla (yksittäiset kontit) ja nostokoukuilla (kaksi konttia kerrallaan). Jokainen osa – masto (eli puomi), alusta ja tarttujat – on suunniteltu mahdollisimman kestäväksi ja vakaaksi. Perusmalliston nostokyky on 7, 8, 9 tai 10 tonnia, ja kokonaispinoamiskorkeus on enimmillään 8+1 konttia.

Tyhjien konttien käsittelylaitteiden valikoimamme sisältää ratkaisuja pinoamiseen yksi tai kaksi konttia kerrallaan eri nostokorkeuksiin sekä tartuntavaihtoehdot karoille tai nostokoukulle. Koukuilla sivusta tartuttaessa voidaan käsitellä yksittäisiä kontteja sekä kahta konttia samanaikaisesti.

CDM, München

Container Depot Münchenin (CDM) koneenkäyttäjät kehuvat Kalmarin uusien tyhjien konttien käsittelylaitteiden tehokkuutta ja mukavuutta.

Lue lisää

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.

Lue lisää

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää