Ota yhteyttä

Kalmar DCF70–100

Tuottava tyhjien konttien käsittely tarkoittaa, että mahdollisimman monta konttia siirretään lyhyimmässä mahdollisessa ajassa, tarkkuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Kalmar DCF70-100 tarjoaa sujuvan, nopean ja herkän käsiteltävyyden, joita tarvitaan toiminnan tehokkuuden maksimoimiseksi. Alustaan on asennettu hajautettu ja rinnakkaisvarmennettu sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien ohjausjärjestelmä. Erittäin kestävä teräsalusta ei ole altis vääntövoimille. Sen lisäksi se on kevyt, mikä vähentää renkaiden kulumista ja polttoaineenkulutusta.

Kalmar DCF70-100 tarjoaa sujuvan, nopean ja herkän käsiteltävyyden, joita tarvitaan tyhjien konttien käsittelyn tehokkuuden maksimoimiseksi. Sen erittäin kestävä ja kevyt teräsalusta ei ole altis vääntövoimille.

CDM, München

Container Depot Münchenin (CDM) koneenkäyttäjät kehuvat Kalmarin uusien tyhjien konttien käsittelylaitteiden tehokkuutta ja mukavuutta.

Lue lisää

Europe Container Terminals (ECT)

Europe Container Terminals operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.

Lue lisää

Roland, Saksa

Roland Umschlag käyttää suurta Kalmar-kalustoaan varmistaakseen, että jopa 400 konttia päivässä Saksasta ja Italiasta kuljettavien kokojunien lastaus ja purku sujuu ilman keskeytyksiä.

Lue lisää